3 Април, 2018 13:55 3 628 10

Австралийско семейство се пазари за девствеността на дъщеря си (СНИМКИ)

  • девствена-
  • пари-
  • хонорар-
  • девственост

Още една девственица продава чистотата си за крупна сума

Напоследък продажбата на девственост стана един нов и модерен начин за решаване на финансови проблеми.

20-годишната Киара също се присъедини към вълната от момичета, които продават девствеността си, при това скъпо. Нейната идея била подкрепена и от родителите ѝ.

Киара отива да учи в Сидни от Пърт и това да бъде самостоятелна в големия град ѝ се сторило трудно. Тя решила да намери лесен начин за печелене на пари, за да гарантира собственото си съществуване и да има възможност да помага на родителите си.

Австралийката поискала да продаде девствеността си на търг и използвала услугите на ескорт агенцията Cinderella Escorts. Минималната обявена цена е 100 хил. евро.

Киара обяснява, че финансите, които ще получи за "услугата" са много по-важни за нея, а и така ще е по-сигурна в човека, на когото дарява девствеността си.

"Парите от продажбата ще ми позволят да платя за образованието си, да си купя жилище - което е много важно за мен, а също и да стана напълно независима от родителите си. Искам и самата аз да им помагам", споделя Киара.

Според момичето, в съвременния свят е невъзможно да имаш доверие и да разчиташ на някого, а ако си добър човек накрая със сигурност ще останеш наранен. Киара се осмелява да разкаже на родителите си, че е решила да продаде девствеността си.

"Да, те знаят, че ще продам девствеността си. Те не ме разубеждаваха, а напротив - казаха: "По-добре е да спечелиш от това, отколкото да се отдадеш на някой мъж, който най-вероятно ще приключи с теб след първия секс", казва Киара. Момичето е сигурно, че търсенето към нея ще бъде голямо и също така заявява, че повечето жени биха се съгласили с нея и биха взели един милион, отколкото да спят с един мъж безплатно и да му подарят просто така първия секс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Платеца

    22 0 Отговор
    Давам 5лв.
  • 2 Чудно

    22 0 Отговор
    Дава се под наем п*ка за една нощ. Неупотребявана.
  • 3 Аз Варна

    6 0 Отговор
    Ама,че комерсиална била тази Кикимора,извинявам се, исках да кажа Киара.Предлагам да се разиграе на търг онлайн-който даде най-много и като получи сумата от победителя,може да се продаде още веднъж,като за първия няма да се достави.Е ,ако се случи събитието,лекарите правят чудеса-ще я позашият и айде пак ...
  • 4 Радо

    10 0 Отговор
    За шоколадовата фабрика търг няма ли да има? Там може и повече парички да изкара.
  • 5 stabilen ko4

    9 2 Отговор
    В Бг мога да отнемам девствености без реално да харча пари. Трябва ми лъскава кола( може да не е нова , но да е голяма и лъскава) , "маркови дрехи" и 500лв кеш.
  • 6 Пфууу

    13 0 Отговор
    И девствени коври се навъдиха вече...отврат и низост.
  • 7 И на кой

    14 1 Отговор
    И на кой перверзен олигофрен му е притрябвало да и троши прозореца!??
    Девствена била, мн важно! От тъпа по-тъпа, а най-тъп който се съгласи!
  • 8 Righteous

    5 0 Отговор
    Абе тия пикли да не би да копират японските гейши? Там е имало такива 'традиции'..
  • 9 Sky-blue

    2 1 Отговор
    Това да не австралийски чакал
  • 10 Ай стига

    7 0 Отговор
    На 20 год и не е правила секс досега? Това ми звучи като девствена проститутка!