22 Април, 2018 07:00 10 930 0

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 22.04.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Неочаквано обаждане ще ви развълнува и зарадва.

Телец

Днес ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.

Близнаци

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.

Рак

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднение в последствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Лъв

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Дева

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Везни

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Скорпион

Днес бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, пазете си чантата, портфейла, кредитните карти. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Стрелец

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате доста работа, но ако сте експедитивни ще свършите всичко в срок. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети.

Козирог

Днес не си оставайте вкъщи, приемете покана за парти, където ще се запознаете с интересна личност. Възможно е и да срещнете любовта на живота си. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи.

Водолей

Предпазливостта в отношенията ви с околните ще ви спести излишни недоразумения. Ако имате време е по-добре да го посветите на любимо занимание или приятели. Няма да липсват възможности и за нови запознанства.

Риби

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА