24 Април, 2018 07:00 23 200 0

Вашият хороскоп за днес, 24.04.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 24.04.2018 г. - 1

Овен

Натоварен ще бъде денят ви. Оставете нещата, които не са ви ясни на специалистите и се заемете с по-реалистични задачи. Развийте потенциала си и ще се гордеете с постиженията си.

Телец

Основателно се надявате на положителни промени в живота си. Не изпреварвайте събитията. Ако сте по-търпеливи ще останете удовлетворени от случващото се. Семейните проблеми ще се решат по-бързо, ако включите в обсъждането им и другите членове на фамилията.

Близнаци

Предстоящо събитие ще ви накара да се почувствате напрегнати и е възможно вълнението да ви дойде в повече. Дайте си глътка въздух и мислете положително. Нещата ще се развият така, както ги планирате вие.

Рак

Бъдете премерени в думи и дела. В противен случай са възможни разочарования, а това едва ли го желаете. Успешно ще разрешите въпрос, който ви тревожи от доста време. Благодарение на упоритата си работа днес ще постигнете напредък и заслужено признание от началници.

Лъв

Гаранция за добре свършената ви работа днес е отношението на колегите и началниците ви. Но най-вече собственото ви удовлетворение. Ще се поизмъчите, но резултатите ще са отлични. Финансови успехи ще имат деловите представители на знака.

Дева

Ще ви притиснат срокове в службата и това ще затрудни общуването с вас. Въздържайте се от критични забележки, колкото и да мислите, че сте прави. Бъдете по-търпеливи и не предизвиквайте сами събитията.

Везни

С ново мислене ще се впуснете към реализация на идеите си. Настроението ви ще е добро и резултатите от работата ви също. Добре е да изпреварите предстоящ здравословен проблем, като се посъветвате със специалист. Пазете се от прекомерни емоции.

Скорпион

Денят ви ще бъде успешен. С позитивно мислене и добро настроение ще свършите всички задачи в срок. Не приемайте предложение за нова работа, сега не е най-подходящото време за такава промяна.

Стрелец

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Козирог

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Ще ви зарадват с добра новина.

Водолей

С разум и премерени действия ще избегнете риска и ще постигнете намеренията си днес. Но напрежението ще расте и се подгответе за повече емоции. Възможно е да възникнат здравословни проблеми. Вземете мерки.

Риби

На работното ви място всичко ще е наред, но в личен план ще имате проблеми. Не пренебрегвайте интимната си половинка, с извинението, че имате други ангажименти. Ако държите на връзката си, направете нещо, за да не останете сами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА