Last news in Fakti

20 Април, 2018 14:21 6 766 4

Чешка биатлонистка се похвали за нежен секс с 12-годишен

  • чехия-
  • биатлон-
  • спорт-
  • секс

Спортистката разказа за първото си сексуално преживяване

Чешката биатлонистка Габриела Коукалова разказа за първото си преживяване в секса. Това е признала по време на интервю за изданието Super.cz. Спортистката споделя как тя за първи път правила секс с 12-годишно момче, приятел на сестра ѝ. Първият път, когато правила секс, тя била само на 15 години.

„Той беше нежен, аз се наслаждавах на всяка минута. Не можех да престана да мисля за това. Не за момчето, а за случилото се. Мисля, че сексът може да помогне за подобряването на общото състояние на жената“, споделя Коукалова.

Габи хвърли всички в шок със скандални разкрития в своята автобиография със заглавие “Другата”. Книгата предизвика фурор, тъй като Габи не се свени да разкрие откровени подробности от своя живот, някои от които надхвърлящи границата на благоприличието. Тя пише, че преди всяко състезание задължително прави секс.

„Мисля, че сексът помага на жените, подобрява състоянието им. За мен това е като медитация“, отбелязва двукратната световна шампионка, добавяйки, че ласките помагат, „ако не бъдат превърнати в тричасова гимнастика“.

Спортистката е печелила най-големия трофей в биатлона – „Големият кристален глобус“ за сезон 2015/16. В актива си тя също има два сребърни медала от Олимпиадата в Сочи през 2014 година. Чешката звезда в биатлона пропусна олимпийските игри в ПьонгЧанг 2018 заради здравословни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 голям ую

    18 7 Отговор
    мръсница
  • 2 Име като гост

    19 1 Отговор
    Имала е нужда от едно много здраво чукане преди игрите в Пьонг Чанг и щеше да бъде на линия
  • 3 TeooGeoo

    8 0 Отговор
    Сега се очаква да я натопи и осъди .....А тази идиотка защо се е похвалила....или може би не е сладко ако ни се изфука?!
  • 4 биатлон

    8 0 Отговор
    Чахкините са палавници