Last news in Fakti

20 Април, 2018 14:40 6 225 10

Никсън скрил капсула с информация за извънземни(ВИДЕО)

  • ричард никсън-
  • американски президент-
  • робърт мерит-
  • капсула на времето-
  • тайна-
  • извънземни-
  • нло

Тайното скривалище на американския президент се намира в подземията на Белия дом

Никсън скрил капсула с информация за извънземни(ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР Архив

В тайни подземия под Белия дом е скрита информация, която би могла да промени изцяло нашите представи за света и вселената.

В края на март, конспиративно ориентирания блог YourNewsWire.com публикува статия, съдържа цитати от телефонно интервю с Робърт Мерит, таен вътрешен разузнавач за администрацията на Ричард Никсън и близък довереник на президента, както самият той се представя.

В интервюто Мерит разказва за една от личните си срещи с Никсън, по време на която държавният глава му показал доказателство за съществуването на извънземен живот.

Бившият таен агент твърди, че по време на тайната си среща с американския президент, той му показал, че разполага с капсула на времето, съдържаща секретна информация за НЛО и извънземни цивилизации, които са посещавали планетата ни и са били в контакт с нас от много време.

Според него скривалището се намира дълбоко в подземията на Белия Дом и само Никсън е знаел къде се намира то.

Мерит разказва още, че 37-мият президент на САЩ се осмелил да скрие информацията след избухването на скандала Уотъргейт. Причината била, че искал да запази тази толкова добре пазена тайна за бъдещите поколения, за да могат те да научат истината за извънземните цивилизации и за огромното влияние, което оказват върху нашата планета.

В тайния документ се казвало, че учените от Националната лаборатория в Лос Аламос, Ню Мексико са се научили да общуват с извънземните. Те получили от тях изключително ценна информация, която им позволила да направят много открития в сферата на науката и съвременните технологии.

Президентът не е искал агентите на ФБР или ЦРУ, както и други политици, да се доберат до тази тайна.

Според някои теории за конспиративни заговори и мащабни политически машинации, Мерит е бил заплашван със смърт, ако издаде и една дума от информацията, разкрита му от Никсън.

Мерит е убеден, че капсулата е скрита добре и вероятно все още се намира на мястото си.

Бившият адвокат Дъглас Кади, защитаващ виновните в скандала Уотъргейт, също прави изявление. Според него, ако това скривалище наистина съществува и някога бъде намерено, то трябва да стане публично достояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko88

    6 8 Отговор
    В тайния документ се казвало, че..... Ха хаха . Това Никсън ли ви го каза?
  • 2 Ввв

    6 9 Отговор
    Белото му е дошло в повече,нищо де,поне пада смях
  • 3 Космонавтката

    6 1 Отговор
    Като видях заглавието бях 😲😲😲😲😲. След като го прочетох бях просто 😶😶😶😶😶😶😶😶😶
  • 4 американски "гении"

    9 6 Отговор
    Ако беше така, защо руснаците ги превъзхождат ;)

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Rasputin

    5 8 Отговор

    До коментар #4 от "американски "гении"":

    В какво ги превъзхождат в пиенето на водка !

    Коментиран от #7, #10

  • 7 harri

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Rasputin":

    Включително и в пиенето на водка.
    На ония са им слаби коловозите - също като мозъците!
  • 8 Баба ви

    12 3 Отговор
    Вие сте супер задръстени... защо си мислите че сме единствени във вселената... написаното тук може да е пълна глупост няма никакво значение... извънземни посещават планетата от много много време... ако добре се запознете с човешкта история ще видите че в миналото така наречените богове не са нищо повече от високо развити същества... те са реалност но вие сте изключително глупави и изключително затворени в малките си черупки за да осъзнаете какво ни заобикаля... мисленето ви е като на деца като глупави деца.
  • 9 бай Иван

    8 1 Отговор
    Една тайна знаели се от двама-това вече не е тайна .
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.