Last news in Fakti

20 Април, 2018 15:49 2 401 5

Тайно общество: Христос идва от Венера на 28 юли

  • тайно общество-
  • исус христос-
  • края на света-
  • бог-
  • религия-
  • вяра

Английска секта ще се изкачи на върха на планина, за да посрещне Божия Син

Членове на международния уфологически култ, известен под името Ефирийско общество или Религиозно учение на Етериус вярват в това, че Исус Христос е бил извънземен пришълец, който пристигнал преди 2018 години на Земята. След като живял известно време на Земята и извършил нещата, заради които дошъл, той се върнал на родната си планета, като обещал един ден пак да се върне.

Наскоро членове на сектата от английското графство Девън заявиха, че второто пришествие вече приближава и се подготвят за среща с Христос на върха на "свещена планина" .

Обществото било основано през 1950 г. от британския таксиметров шофьор Джордж Кинг (1919-1997г.), който чул "божествен" глас в главата си. Гласът съобщил на Кинг, че бил избран като земен представител в "междупланетния парламент".

Днес този култ се разглежда както секта, която има последователи в няколко страни в света. Представителите ѝ крият от обществеността своите тайни и може само да се гадае защо са решили, че Синът Божи е могъщ извънземен, който се завръща на Земята именно през настоящата година.

Според тях Второто пришествие ще се случи точно на 28 юли. За посрещането му обществото ще изкачи "свещената" планина Холдстън Хил край Девън, за да приветства месията и да се преклони пред него. Джордж Кинг твърди, че Исус Христос ще пристигне повторно на Земята от Венера с космически кораб и ще използва свръхестествените си сили, за да промени нашия свят към по-добро.

Дали това ще се случи, ще разберем до няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валя

    5 0 Отговор
    Паркизан,перкодан,картаген,оксикодон и т.н.
  • 2 ХАХИХА

    1 0 Отговор
    и ще си вземи обратно на Венера на ли ?
  • 3 Каккк

    2 1 Отговор
    Както се съберат там на планината да ви пратят ваще братовчеди от фащ некоя и друга крилата ракетка, че кой знае с какви химически вещества се пръскате.
  • 4 Оху Боху

    2 1 Отговор
    Може и да слезе някой от Хаторите. Те са много добронамерени към хората и помагат с каквото могат. А вие си не вярвайте, но повечето от методите за лечение са тяхно дело.
  • 5 Алфа Ромео

    3 0 Отговор
    Чакай малко бе, то ей сега на 23 април трябва да дойде края на света, нали Нибиру трябва да ни затрие, така писахте....