23 Април, 2018 11:35 5 345 8

Слиза ли Гала от ефир?

  • гала-
  • на кафе-
  • водеща-
  • стефан

Нови спекулации с работното място на Гала

Гала вече няма да води "На кафе", спекулира жълто издание. В гръмката статия се твърди, че въпреки че водещата да е лице и емблема на предаването вече 15 години, продуцентите планират да я свалят от екран в началото на новия сезон и да я заменят с друга водеща през есента, тъй като вече е омръзнала на зрителите.

От "Нова телевизия" коментираха пред "24 часа", че това са пълни измислици. Гала ще продължи да бъде лице на предаването "На кафе" и през новия телевизионен сезон, който ще започне от септември.

Около Гала и "На кафе" постоянно има спекулации в жълтите медии. Всяка година в края на телевизионния сезон се изливат десетки публикации, че или "На кафе" слиза от програмната схема, или Гала е решила да напуска телевизията. И всеки път е лъжа, както и в този случай.

Стефан Николов - любимият на Гала, който от началото на есента води редом с нея в "На кафе", също ще остане в емблематичното токшоу. Стефан влиза като част от екипа два дни преди началото на новия сезон през септември 2017 г.

Има кастинги и преговори с други мъже за ролята на ководещ. Обмислян е вариант той да бъде само временно част от "На кафе", а след това да бъде заменен от друг. "Нека започнем с истинския ти партньор в живота, докато открием екранния", казали продуцентите. След успеха, който пожънал Стефан, тази идея отпаднала и екипът вече категорично не мисли за смяна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ

    3 3 Отговор
    Защо пишете тия статии, за да качвате рейтинга а предаването? 😂😂😂 сега всички ще пуснат да видят вярно ли е! Гадове такива! 😂😂😂
  • 2 Екатерина

    0 2 Отговор
    Защо пишете тия статии, за да качвате рейтинга на предаването? Вие знаете, че сега всички ще включат да проверят!😂😂😂гадове такива! 😂😂😂
  • 3 Ддд

    11 6 Отговор
    Стига с тая Гала и без това никой не я гледа. Време й е . Стига е вряскала като квачка.
  • 4 Николенко

    9 6 Отговор
    Аман от тази бездарна кокошка, бактисах я .
  • 5 Виго

    5 3 Отговор
    Аз пък се радвам,че вече е няма онази дебелата с лигавото предаване "море от любов".
  • 6 Валя

    5 1 Отговор
    Гала е хубава и приятна жена ако я махнете просто махнете и името на предаването На кафе променете и името защото то си върви с нея защото сме свикнали да гледаме Гала На кафе
  • 7 Гала

    2 1 Отговор
    Предпочитам Гала пред Деситу по БТВ. Сценаристите да се стегнат и да не ни правят на откачени, оня ден гледах пристотиите на Коцето Калки как държавата не е осигурила подходящо училище за талантливото му отроче.
  • 8 Истината

    0 0 Отговор
    Гала да остане ,но сама да води или с друг водещ!!!!
    Този Стефан се оказа много тъп овен,че и самонадеян,опитва се да внася хумор,но не му се получава.