Last news in Fakti

24 Април, 2018 14:28 12 864 2

Мариана Попова и Веселин Плачков очакват момиченце

  • мариана попова-
  • веселин плачков-
  • дъщеря-
  • бебе-
  • бременна-
  • дете

И двамата имат по една дъщеря от предишни връзки

Мариана Попова и партньорът ѝ Веселин Плачков чакат дете. Очаква се общата им наследничка да се роди през октомври. Мариана Попова обаче все още не е слязла от сцената, въпреки че е бременна в петия месец.

"Тя се чувства добре. По малко почива, по малко работи", споделя Веселин пред "Монитор".

Певицата и актьорът се запознават преди около две години на съвместен ангажимент. В началото отношенията им са само приятелски, но с течение на времето и срещите те се влюбват. Двамата имат по едно момиченце от предишните си връзки. Двете млади дами били много щастливи, че ще станат каки.

Преди време Плачков коментира:

"За момента мога да кажа, че имаме две прекрасни деца и ако съдбата е рекла, ще имаме още 12. Когато се превърне в самоцел, то обикновено не става, затова не искам да давам еднозначен отговор."

През февруари тази година двойката направи стъпка напред и се сгоди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Тая беше любовницата на параванов - да го покани за кръстник
  • 2 Грешка

    0 0 Отговор
    Ако ще ражда през октомври сега е в третия месец,а не в петия.Но ако е в петия месец - ще роди август.Когато пишете статии,четете ги и поправяйте фактическите ди глешки!В противен случай излиза,че сте измислили нова биология-човешката бременност продължава 11 месеца!?!