25 Април, 2018 13:50, обновена 25 Април, 2018 14:13 45 910 17

Нанесоха жесток удар по Саня Армутлиева

  • удар-
  • саня-
  • продуцент-
  • саня армутлиева-
  • евровизия

Разбиха големите надежди на Саня за Евровизия

Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой певец за „Евровизия“ след миналогодишния успех на Кристиан Костов. Тя искала да включи в международния конкурс за песен талантливата Михаела Маринова, написа в. "Шоу".

Кандидатурата на младата певица изглеждала напълно логична и всички от БНТ били убедени, че именно Михаела отива в Лисабон да представи България на „Евровизия“ 2018. Внезапното обявяване на новосформиралата се група „Equinox”и тяхното парче „Bones” дойде като гръм от ясно небе за Михаела и Армутлиева.

Саня и Михаела кандидатствали с красива песен, типична за младата певица, а организаторите гарантирали успеха им. Получили обещание, че Михаела ще е българският представител и до последно Михаела и Саня се готвели за голямата сцена в Лисабон. Не се знае от къде е дошло това обещание, но тази година жури от чужбина избра песента на "Equinox". Обещаната победа за Саня не е гарантирана и групата начело с Жана Бергендорф ще отлети за Португалия.

Жалко е само, че Михаела Маринова останала ужасно разочарована от развоя на събитията, тъй като в продължение на седмици е живяла с нагласата, че именно тя ще пее пред милионната публика на "Евровизия".

Източници на изданието разкриха, че Саня е била бясна от решението на ръководството на БНТ. Още повече се ядосала от факта, че в състава на групата е неин бивш кадър – Жана. Миналата година певицата и известната продуцентка се разделиха, тъй като Бергендорф направи поредица от злепоставящи продуцентската къща действия, под влиянието на наркотици. Оттогава Саня настойчиво бута Михаела и влага изключително много в бъдещето ѝ като изпълнител. За това говори и участието ѝ в миналия сезон на „Като две капки вода“, където се представи повече от успешно и накрая грабна голямата награда – лек автомобил. Тази година Армутлиева ѝ била предначертала друг звезден път – този от България до сцената на „Евровизия“, но плановете ѝ за тази година останах разбити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еуропата

    101 20 Отговор
    Бергендирф е политически коректната, пропаднала наркоманка, която уж се е поправила, пример за еврогейските младежи! Цветнокожите са бонус !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пешо

    60 22 Отговор
    Оставка на ръководството на БНТ. Наркоманка ще представи България! Срам и позор!
  • 4 Бай Ставри

    21 14 Отговор
    Ох Саня ......ох Саня как съм го натопорчил.........

    Коментиран от #15

  • 5 наблюдател

    41 9 Отговор
    Групата която ще се яви уж от България и тази Бергендорф са позор.
    Това явно е станало тихом мълком, защото публиката е изненадана от избора, непредставителен на страната ни. Жалко, че се пропиля една възможност да прославим страната по време на Европредседетелството защото песента е много глупава и непопулярна.
  • 6 Николета Н. Огнянова

    28 16 Отговор
    Разбира се, че Мишето би се представила най-добре! Тя е уникална и заслужаваше повече от всеки друг!!!
  • 7 mmm

    10 5 Отговор
    Голяяяма мъка!
  • 8 Bones

    16 12 Отговор
    Позор, наркоманка няма значение, важното е че и тази година сме със най доброто парче и пак ще вземем най голям вот. Но пак ще загубим
  • 9 Krakra

    22 10 Отговор
    Жалко, много жалко . Срам ме е за България . Боли ме за талантливото момиче. Дано не се откаже да пее.

    Коментиран от #16

  • 10 Шофьор

    34 10 Отговор
    Сега ще бъдем представени от група джендъри и наркоманка...
  • 11 Пешо

    19 6 Отговор
    Това е решение на някое краварско НПО.
  • 12 Стига уе

    20 2 Отговор
    Стига с тази банда Кокал повдига ми се от таз банда що за име е това сега разбирам защо загубихме заради името на бандата която се нарича Кокалите най тъпото име за банда която пее някаква кокалска песен с кокалски текст и то се превземат викат feel it усети гоооо , усети гооо кво да усетя усети го ти измежду краката. Разбирам да беше металска песен и да се говори за смърт крък и кокали а не да се превземваш такъв и да викаш усети кокала.
  • 13 Пловдив

    5 10 Отговор
    Няма значение кой какъв е важното е че групата която ни представи на Евровизия се беше страхотна.Не мога да разбера що за злоба и ненавист има у хората вместо да сме единни и да се подкрепяме.Все търсим лошото.Аз се гордея че съм българка и ще подкрепям всички които представят България.Понякога се пита ако не беше хан Аспарух да дойде и да основе България какви ли щяхме да бъдем.Или ако Васил Левски не беше се борил за свободата на България сигурно нямаше да има България.Стига с тази злоба бъдете хора правете само добрина.
  • 14 чичо Пешо

    5 11 Отговор
    Даааа, всеки повод да се плювне по Европата, по гаднио Запад е добре дошъл за русофилистичните тролчета. Т.е., не е важно, как пееш, това, че си наркоман (а такива има само у Гейропата, но не и у правоверно-православната бвъзморално устийчивата нашта двойно-тройно,четворна освободителка) АМАН !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Хахото

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Krakra":

    И мене ме боли, ама по надолу.

    Коментиран от #17

  • 17 Евала

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хахото":

    Взе ми думите от устата, пич! Е, надявам св да си пич, щото то човек знае ли вече кой какво може да го боли. Нас какво ни бъркат някакви игри на "културтрегери".