27 Април, 2018 18:10 5 148 4

Красавица от Видин ще блесне на конкурс за красота в Индия (СНИМКИ)

  • българка-
  • цонка милчева-
  • мода-
  • конкурс за красота-
  • индия-
  • miss glam world-
  • видин

19-годишната Цонка от Видин е в топ 5 на на временното класиране

Красавица от Видин ще блесне на конкурс за красота в Индия (СНИМКИ) - 1

Прелестна българка ще представи страната ни в международен конкурс за красота, който се провежда в Индия.

19-годишната Цонка Милчева е от Видин, но от 4-годишна възраст живее в Германия. Тя често пътува до родината, защото е влюбена в нея.

Модата била нейната детска мечта. През декември миналата година видяла публикация в социалните мрежи, която представяла конкурсът „Мис Зима“. Това я заинтригувало и тя решила да го проучи по-подробно и да участва.

Красавица от Видин ще блесне на конкурс за красота в Индия (СНИМКИ)

„Тогава родителите ми бяха против, но аз съм човек, който иска ли нещо, няма лесно да се откаже. Купих си билет и тръгнах. Станах втора. След това през февруари реших да участвам в „Мис София“. Казах си, че едва ли ще премина кастинга, но исках да опитам. Приеха ме и пак станах втора. Беше неочаквано, дори не излязох веднага да бъда наградена, защото не вярвах“, споделя Цонка.

Красавица от Видин ще блесне на конкурс за красота в Индия (СНИМКИ)

След това получила предложение да представи страната ни на конкурса „Мис Свят Туризъм“, защото победителката в „Мис София“ не можела да се яви. Малко след това дошла и друга оферта — да се яви на конкурса „Miss Glam World“, който предстои да се проведе в Индия.

След кратко колебание красавицата приела и в момента е там. Днес е финалът на конкурса, в който се конкурират представителки на 38 държави. В момента тече гласуване, което да определи любимката на публиката.

Красавица от Видин ще блесне на конкурс за красота в Индия (СНИМКИ)

„Беше ми трудно, че за първи път съм толкова далеч от семейството си. Единствената българка съм тук и не ми е лесно, но когато видях каква подкрепа имам и колко хора вярват в мен, си казах, че си заслужава трудностите. Искам да благодаря на всички, които гласуват за мен. Не мога да опиша чувството, когато им чета коментарите, в които ме насърчават“, разказва красавицата.

Много българи в Индия подкрепят нашенката, но най-голямата й опора е нейното семейство.

Красавица от Видин ще блесне на конкурс за красота в Индия (СНИМКИ)

„На момичетата, които мечтаят за корона от конкурс за красота, бих казала, че ако това е тяхна мечта, трябва да я следват. Но нека да са сигурни, че са готови за това, защото не е толкова лесно, колкото изглежда. Независимо от това каква е вашата мечта, вярвайте в Бог и ако това е и неговата воля той ще ви я сбъдне“, обръща се тя към българките с амбиции за успехи на подиума.

В момента Цонка Милчева е в топ 5 на временното класиране.

Красавица от Видин ще блесне на конкурс за красота в Индия (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суйо

    10 1 Отговор
    Успех, стискам палци на красавицата!
  • 2 БУДНАТА СЪВЕСТ

    4 6 Отговор
    Топ 5 на плоските гърди и запомнящо се с нищо лице!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Къртев

    2 1 Отговор
    Хубава е! Но и индийките са красиви и не знам. Конкуренцията ще е голяма