11 Май, 2018 12:26 3 321 1

Кошмар от миналото измъчва семейството на Нора Недкова

  • нора недкова-
  • плеймейтка-
  • кошмар-
  • минало-
  • семейство-
  • баща-
  • престъпление

Плеймейтката отказва да коментира случая с оправданието, че тогава е била много малка

Кошмар от миналото измъчвал семейството на плеймейтката Нора Недкова, пише клюкарското издание „България днес“.

Брутално престъпление е оставило отпечатък върху близките на Николай Недков, който става жертва на отвличане и жесток побой през далечната 2002 г. Тогава трима неизвестни бандити нападат бащата на плеймейтката и неговия шофьор. По това време Недков е Изпълнителен директор на „Златни пясъци“.

Нора отказва да коментира случая с оправданието, че тогава е била много малка и допълва, че баща й е извън политиката, а в държавата стават много по-важни неща, които заслужават внимание.

На 7 ноември 2002 г., служебната лимузина на Николай Недков е засечена от друг автомобил в района на село Приселци. Шофьорът на Недков слязъл да се разбере с другия шофьор, но срещу него бил насочен пистолет. От колата изскочили трима маскирани, а единият сложил белезници на Недков. След това нападателите се качили в аудито и поели в обратна посока, Спрели в гориста местност на 3 км от Приселци, измъкнали туристическия бос от колата му и започнали да го налагат с метални тръби. След това биячите запалили колата и запрашили, а жертвите останали да се гърчат окървавени.

Случайни минувачи ги откриват. Недков е със счупени ръце и крака, седем ребра, разкъсан бял дроб и смляно до неузнаваемост лице. Има опасност за живота му. Възстановяването му е дълго и мъчително.

Случаят рефлектира върху работата и личния живот на Недков. Той наема денонощна охрана за семейството си. Година и половина след побоя той подава оставка като Изпълнителен директор.

И до днес извършителите остават неразкрити. Според една от хипотезите е, че Илия Павлов — босът на Мултигруп е поръчал побоя. Мотивът е неговата ожесточена битка по това време с управата на „Златни пясъци“, все още не раздържавено по това време.

Друга версия свърза поръчката с известен ресторантьор, близък до тогавашното синьо политическо ръководство, който имал апетити към приватизацията на курорта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ МИЛЕ

    12 0 Отговор
    ИЛИЯ ПАВЛОВ...ЛИКВИДИРАН ПРЕЗ МАРТ 2003 а....

    И МНОГО ДРУГИ КАТО НЕГО СИ НАПЪЛНИХЯ ДУПКИТЕ ...АМА...КЕЛ ФАЙДА....

    ЗАКЪСНЯЛОТО ПРАВОСЪДИЕ НЕ Е ПРАВОСЪДИЕ