14 Май, 2018 11:36 7 856 3

Златка Райкова се връща към чалгата

  • златка райкова-
  • плеймейтка-
  • певица-
  • поп фолк-
  • чалга-
  • фатално 3-
  • поп фолк сцена-
  • дебют

Феновете на този музикален стил нямат търпение да видят как се излага

Златка Райкова се връща към чалгата - 1
Снимки: Facebook

Златка Райкова е твърдо решена да се пробва като поп фолк певица и да покори чалга сцената, съобщи в. "Телеграф".

Зад решението ѝ стои плътно любимият ѝ Георги Валентинов, който е убеден, че тя има всички необходими за една певица качества и данни.

Малцина знаят, че изкусителка е била поп фолк изпълнителка в миналото. Тя е била част от дамското трио "Фатално 3", продуцирано от Жени Калканджиева.

Любопитното е, че самата Златка винаги е пазила в тайна музикалното си минало, но след успеха, който пожъна в шоуто "Като две капки вода", тя е решила, че може да получи още един шанс на сцената.

Златка Райкова се връща към чалгата

Част от почитателите на поп фолка обаче, са убедени, че от Райкова няма да излезе кадърен изпълнител.

В мрежата потребителите сравниха амбициите на Златка с тези на Моника Валериева, която също имаше напъни за подобен музикален пробив, но успя да привлече внимание към себе си само за ден. Оказа се, че въпреки ентусиазма си Моника изобщо не притежава гласови данни за певица.

Въпреки скептицизма на повечето фолк фенове, има и такива, които нямат търпение Златка да пусне първия си сингъл. Ентусиастите, които подкрепят бившата плеймейтка в новото начинание, също не са тласкани от добри чувства. Те чакат с нетърпение дебютната изява на сексапилната блондинка не за друго, а за да й се посмеят, допълва изданието.

Златка Райкова се връща към чалгата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бизи бизи

    9 0 Отговор
    Грешка е попфолка, защото той умря, а и там, ще изглежда, като всички останали ! Да се насочи към модерния денс там определено, ще е едни гърди пред останалите, а и да има леки музикални неточности в студиото всичко, ще изчистят ! Да се разходи до Румъния там добре се справят с този жанр !

    Коментиран от #2

  • 2 ДДР

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "бизи бизи":

    Сложих ти плюс, но чалгата ще умре заедно с последния простак, т.е. никога, за голямо мое съжаление!!!
  • 3 Пази Боже

    6 0 Отговор
    Безмозъчно същество! Всички кифли с гладки сиви вещества са или плеймейтки или певици! Там акъл не се иска