19 Май, 2018 07:00 2 759 0

Вашият хороскоп за днес, 19.05.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 19.05.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ви ще бъде приятен, ако си останете вкъщи и прекарате повече време със семейството си. Те имат нужда от вашето присъствие и внимание. Спазвайте обещанията си. Ще се радвате на отлично здраве.

Телец

Днес ще имате време да свършите всички задачи, за които не ви е останало време през работната седмица. Бъдете отговорни по отношение на разходите си. Степенувайте по важност задачите си, за да не се преуморите.

Близнаци

Днес с искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен план. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер. Приятни емоции ще ви донесат часовете, прекарани с интимната половинка.

Рак

Днес не се впускайте в дела, непосилни за изпълнение. Вслушвайте се в съветите, дадени ви от близки. Не се доверявайте на всеки и не допускайте да ви се бъркат в личните взаимоотношения. Поглезете се с любима храна или масаж.

Лъв

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания, посветете се на усъвършенстване на знанията си. Стремете се да сте по-толерантни към вашите приятели. Не проявявайте инат спрямо интимната си половинка.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото е необходимо. Проблеми в семейството ще се решат от самосебе си. Само не правете необмислени инвестиции, на този етап е най-добре да не правите промени в дома си и да купувате ненужни вещи.

Везни

Днес мнозина от вас ще имат потребността да бъдат в помощ на най-близките до себе си. Опитайте се с положителна нагласа да се освободите от трудностите, които в последно време не ви даваха покой във финансов и делови план.

Скорпион

Денят е подходящ да свършите с всички ангажименти от битов характер, които не търпят отлагане. Разпределете така бюджета си, за да не изпитате финансови затруднения в близко бъдеще.

Стрелец

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от битов характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си на интимната половинка.

Козирог

Днес в случай, че не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение.

Водолей

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Риби

Днес уредете навреме някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план. Обогатявайте по всякакъв начин умствените си способности, като се опитвате да се насочите в осъществяване на проект само в една посока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА