3 785 10

Съдбовна промяна в живота на Жана Бергендорф

Певицата е спряла наркотиците и сега води здравословен начин на живот

Съдбовна промяна в живота на Жана Бергендорф
Снимка: БТА
Събина Андреева

Зрителите на Евровизия забелязаха, че Жана Бергендорф се е променила изключително много, като не става въпрос само за това, че е променила прическата си. Певицата е надебеляла, посочиха коментиращи прекрасното изпълнение на групата Equinox, а от нейното обкръжение даже се шегуват, че е направила бразилско дупе.

Оказа се, че Жана е била доста по-пълна в последните няколко месеца, но се е подложила на диета заради предстоящото представяне на конкурса. Жана е успяла да смъкне доста от теглото си, но определено има още работа. Дори сред журналистите имаше такива, които се питаха да не би да е бременна и затова да е надебеляла, пише "Шоу".

Причината за странната промяна в теглото на Жана е, че преди повече от година тя започна борбата си с наркотиците. Фактът, че вече не взима наркотици, се отразява на тялото ѝ, което има нужда от време за адаптация. Сега, когато е чиста, талантливата певица има повече апетит и заради това рязко е качила килограми.

Жана определено е решила да се поправи. Освен че се отърва от гадостите, с които тровеше организма си, отново се е заела с музикалната си кариера и участието на „Евровизия” е само началото. Все повече време прекарва и със сина си, който беше довела на събитието по случай изпращането им за „Евровизия”. Бергендорф се показа като грижовна майка и нито за минута не изпуска от поглед малкия Леон. Той се закачаше с колегите на майка си и присъства на техните репетиции.

Хубаво е, че певицата е решила да се грижи сама за наследника си и все по-рядко се доверява на гледачки или роднини. Неотлъчно до Жана е бил и бащата на сина ѝ. Датчанинът Стефан се появи в София и веднага започна да се шушука, че се е събрал с Бергендорф. Причината да се разделят преди години е именно зависимостта на Жана към марихуаната и кокаина. Сега, когато най-после се е взела в ръце и се чисти от вредните навици, двамата са подновили отношенията си.

Не е ясно какви точно са отношенията им в момента, но знаем, че са изгладили недоразуменията си, а и Жана се е взела в ръце и е станала съвсем нов човек. Това пролича по отношението към сина ѝ по време на изпращането ѝ за Португалия. Малкият Леон непрекъснато я търсел с очи, а когато излязла на сцената и запяла, той грейнал и не отлепил поглед от нея.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 15:40  16.05.18
  ,,Пешкира на парцал ще стане парцала на пешкир никога" народна поговорка!
 • Пешо
  Отговор
  2 16:15  16.05.18
  Повярвах, ама друг път!
 • гост
  Отговор
  3 18:35  16.05.18
  Да да :). Баш от тая пропадналата това неможе да се очаква
 • Варна
  Отговор
  4 19:48  16.05.18
  Най-съм мразел парцал да ми се прави на хавлия

 • питащ?
  Отговор
  5 09:13  17.05.18
  Горе пишещите сигурно предиобяд мразите другите, а след обяд себе си.
 • гост
  Отговор
  6 10:42  17.05.18
  хахаха!
 • гост
  Отговор
  7 10:52  17.05.18
  естествено ,не е за предпочитане Човек да другарува с парцалчета !
 • крюшо
  Отговор
  8 15:33  17.05.18
  от 365дни, просветление 5мин.!
 • qqqqqq
  Отговор
  9 18:02  17.05.18
  Защо от полицията не са я разпитали от кого е купувала наркотици.
 • 148
  Отговор
  10 23:53  17.05.18
  Еееее,бе оставете Жанчето да си души поничките.Лоши читатели ей :)

Напиши коментар:


Публикувай