17 Май, 2018 20:48 4 482 1

Признание: Дъщерята на Уил Смит опитала да се самоубие, когато била на 10

  • уилоу смит-
  • дъщеря-
  • уил смит-
  • признание-
  • самоубийство-
  • опит за самоубийство-
  • 10-годишна

17-годишната Уилоу даде интервю пред своята майка, която не подозираше за инцидента

Признание: Дъщерята на Уил Смит опитала да се самоубие, когато била на 10 - 1
Снимки: Facebook

Уилоу Смит, дъщерята на холивудския актьор Уил Смит сподели, че е искала да сложи край на живота си, когато била едва на 10 години.

17-годишното момиче даде интервю пред своята майка Джейда Пинкет Смит в новото шоу "Red Table Talk" ("Разговор на червената маса").

Последният епизод от шоуто, което двете жени в живота на Уил Смит започнаха в социалната мрежа Facebook, бе фокусирано върху темата за загубата на близък човек.

Когато Джейда пита Уилоу коя е най-голямата загуба в живота ѝ, 17-годишното момиче разкрива, че е загубила "здравия си разум" малко след като нейната песен "Whip My Hair" стана хит.

След фурора, който предизвикала песента, тя престанала да се занимава с пеене и започнала да си задава въпроси за смисъла на живота.

"След цялото това нещо аз спрях да вземам уроци по пеене и изпаднах в дупка. Питах се: "Коя съм аз? Имам ли някаква цел? Има ли нещо друго, което бих могла да постигна?", разказва Уилоу за своето 10-годишно аз.Признание: Дъщерята на Уил Смит опитала да се самоубие, когато била на 10

Момичето продължава разказа си, разкривайки пред майка си, че по това време тя е направила опит за самоубийство, режейки вените си. Шокиращата случка станала преди 7 години, точно след успехите на клипа към песента ѝ "Whip My Hair" през 2010 г.

Момичето разказа още, че се чувствало уплашено от бъдещето и си задавала въпроса дали има талант. Според нея, певческите ѝ качества не били на ниво и това я депресирало.

"Всички искаха, като приключа с турнето, да допиша своя албум. Аз си помислих, че не мога да го направя. После, когато всичко се успокои, стана страшно. Помислих, че не мога да се занимавам с нищо друго, освен с музика, а не исках и да пея. Слушах много тъжна музика, беше пълно безумие и си рязах вените", разказва Уилоу.

Шокирана от чутото, нейната майка успява само да попита кога точно се е случило това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.