17 Май, 2018 21:46 2 389 1

Графа, Диляна Попова, Тото подкрепиха проекта на Петя Алекса и Монти

  • петя алекса-
  • монти-
  • не слушай

"Не слушай" набира скорост в класациите

Срещу фалша в обществото се обяви родния дует Petya Alexa & Monty. Посланието е отправено в новия им музикален проект "Не слушай", който направи своята премиера и ги доказва като страхотен екип. Изглежда опитът, който Petya Alexa е събрала в Холивуд, отлично се съчетава с опитът на Monty като бивш член и продуцент на група Ice Cream.

Стойностното парче получи подкрепа и от редица имена от родния шоубизнес, които изпращат свои видеа и стават част от кампанията с посланието "Не слушай какво говорят, гледай техните очи". Изпълнителите Графа, Орлин Павлов, Венци Венц, Тото, FO, Диона, моделът Диляна Попова, актьорите Александър Сано и Деси Бакърджиева, водещите Део и Павел Владимиров, синоптичката Натали Трифонова застанаха зад новия сингъл на Petya Alexa & Monty, който набира скорост в музикалните класации.

За Petya Alexa & Monty "Не слушай" е втори сингъл след "Нека бъде лудница" (2017), който продължава да се радва на интерес от публиката. Този път атрактивните изпълнители залагат не толкова на комерсиално звучене, колкото на дълбок и искрен текст - нещо, което и двамата определят като риск. "Не знаехме какво да очакваме от толкова различна песен, но положителната реакция на феновете, както и огромната вълна от позитивни коментари ни накара да вярваме, че сме на прав път", коментира проекта Monty.

"Не слушай" е по музика на Светлин Къслев, Петя Алекса и Монти, текстът е на Монти. Парчето е миксирано от Оllipop (Universal Music). Ивомир Пешев заснема видеото, като реализира идеите на двамата изпълнители. "Този път залагаме на простичкото, не искахме да правим претенциозен клип. Песента е достатъчно емоционална и искрена и не смятахме, че има нужда от огньове и взривяващи се автомобили, както беше в "Нека бъде лудница", разяснява синеоката красавица Петя Алекса. С Монти вече мислят и за ново парче, с което да щурмуват летните си концертни изяви, част от програмата на фестивалите "Мези". Също така съвсем скоро ще видим Петя Алекса и Монти в зала 1 на НДК, като официални гости на 50-годишнината на НПМГ.

Припомняме, че преди да заформят музикалния си дует, Петя Алекса следваше в елитните американски филмови школи, както и красеше лъскавите холивудски премиери. Творческата й половинка Монти пък жънеше успехи из цяла България с група Ice Cream, с която имат 20 годишна история.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    2 2 Отговор
    Какъв е този татуиран маимун и какво квичат