21 Май, 2018 16:32 4 268 10

Звездите вещаят нещо ужасно за брака на Хари и Меган

  • астролог-
  • карти таро-
  • брак-
  • съвместен живот-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кралска сватба-
  • херцози на съсекс

Астролог и експерт по карти Таро даде черна прогноза за съвместния живот на младото семейство

Звездите вещаят нещо ужасно за брака на Хари и Меган - 1
Снимки: АР/БТА

Този уикенд станахме свидетели на поредната кралска сватба, спрягана за венчавката на годината. В събота (19 май) пред олтара застанаха един от наследниците на британската корона - принц Хари и възлюбената му - актрисата Меган Маркъл.

Какво бъдеще очаква херцозите на Съсекс и дали техният съюз ще бъде силен и траен, са въпроси, които си задават всички. Отговор на тези и още много други загадки, свързани със съюза на двамата влюбени, даде психоложката Мариана Абравитова, експерт по карти таро и астрология.

Експертката обаче, не видя нищо хубаво в този съюз и според нея бъдещето на принца и съпругата му никак няма да е розово. Тя дори посочва кога ще се разведат.

„Връзката им е красива, емоционална и силна. Това обаче ще бъде главно в началото. Сега всичко за тях изглежда добре и е светло, но нещата ще се задържат така едва до следващата година. В момента вниманието, което получават от околните, им харесва. След година и половина нещата вече няма да са толкова приятни и най-вероятно двамата ще се разделят. Не виждам техният съюз да трае повече от няколко години. Виждам ги на по-късен етап с други хора, с които ще бъдат щастливи”, каза таро гадателката.

Тя дебело подчертава, че не вижда Меган и Хари да имат дете. „Ще мислят за това, но реално никога няма да стигнат дотам. Сега те са привлечени от другия, като от магнит. Връзката им се крепи много на силната им сексуалност. Няма нищо възвишено и духовно в отношенията им. Естествено този тип връзки не могат да имат дълбоки корени”, каза тя.

„През първата календарна година, всичко за тях ще е приказно. Те ще бъдат искрено щастливи. След време обаче Меган ще остави истинска дупка в гърдите на съпруга си. Тя най-вероятно ще разчита, че при развода ще има обезщетение, но такова няма да получи. Кралското семейство не е щедро и с твърда ръка се разпорежда с финансите си. Всичките му членове обичат пестеливостта”, заяви психоложката.

Според нея причината за краха на отношенията им няма да е трета страна. „Просто бракът им е започне сам да се разпада. Двамата ще се превърнат в непознати един за друг. Хари е мъдър и ще спечели висок статус в обществото. Той ще улегне и ще стане по-консервативен”, добави Абравитова.

„Хари ще се ожени отново за жена-аристоктат, със синя кръв. Може дори този съюз да бъде политически и замислен предварително от семейството му. Меган няма да страда дълго и ще продължи, водейки ярък и разнообразен живот. Тя ще помни Хари с положителни емоции”, завърши гадателката.

Звездите вещаят нещо ужасно за брака на Хари и Меган


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    11 5 Отговор
    Рижав и мургава, какво ли ще се бръкне.....негърче с рижава четина

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гари

    10 4 Отговор
    Значи старата чанта била много е....а
    ах нейната майка !!
    в такива случай първо почват да се Помпат с Охраната .
  • 4 Маг Светлина

    7 3 Отговор
    На мене ми се дава,че рижавия ще се насити на цигането и като му дойде акъла,ще скочи на някоя розова от техните...с мангизи и титла
  • 5 Вуйчо Батенберг

    9 3 Отговор
    Обзалагам се, че Меган ще опита всякак да осребри авантюрата на Хари. Тя и сега приема случката, като роля в най-добрия филм до който се е докопала с глупавото си рекламно лице за избелващ крем.
  • 6 мария

    2 4 Отговор
    Нека да са щастливи и да имат дълъг съвместен живот.!53
  • 7 Петя

    4 3 Отговор
    Кой пък я пита тая астроложка???
  • 8 Врачка

    4 1 Отговор
    Виждам едно мургаво шофьорче ! Един от двамата ще хлътне по него , а може и двамата.
  • 9 незнайко

    1 0 Отговор
    ТОВА Е САМАТА ИСТИНА !!! Дано само не стане както с Даяна !!!
  • 10 васик атанасова

    0 1 Отговор
    ТИ ДА ВИДИШ
    А
    ХАХАХАХ
    ПЪЛЕН ЛОХО Е МАЛКИЯ
    ДА ВЗЕМЕ РАЗВЕДЕНА ЖЕНА
    ДА МУ ИМАМ И ПАРИТЕ АЗ
    И ПОЛОЖЕНИЕТО