11 154 10

Защо Здравко от Биг Брадър замени Христина със свръхамбициозната Теодора?

Риалити семейството Василеви се включи в предаването "Смени жената"

Събина Андреева

Тази вечер „Смени жената“ ще влезе в домовете на популярната риалити двойка Христина и Здравко Василеви и на обикновенo семейство, което е готово да размени жената в своя дом с Христина, пише Флагман.бг.

Христина и Здравко Василеви станаха известни още с първия сезон на риалити шоуто Биг Брадър. Те сега живеят в Бургас, но развиват семеен бизнес в Приморско. Здравко е първият човек в България спечелил "Биг Брадър, а жена му пък спечели ВИП Брадър.

Гларусът е превърнал хобито си в работа – управлява ресторант и прави лодки. Още по времена престоя си в Къщата той сподели, че най-голямата му мечта е да има яхта. Христина поема една част от работата в ресторанта, за да може морският вълк Здравко да разполага с повече време за любимите му лодки. През останалото време на годината тя се грижи за двете им дъщери и домакинства.

Христина и Здравко са заедно от 17 години. В живота им като семейство е имало сътресения, но те разказват, че най-важното е да са заедно. Христина не крие, че Здравко често отсъства от дома им, за да работи, а тя вижда смисъла на живота си в децата им – 12-годишната Яница и Зорница, която е на 9 г.

На чаровната Христина и предстои да излезе от ролята на домакиня и ще изпробва нещо съвсем ново, като заеме мястото на младата и еманципирана Теодора. Теодора Савова е омъжена едва от две години. Семейство Савови има малко момиче на година и половина.

За Теодора балансът в отношенията между нея и съпруга ѝ е висша ценност, а професионалното самоусъвършенстване е съществена част от нейния живот. В момента Теодора е в отпуск по майчинство, но използва всяка свободна минута за онлайн курсове. Свръхамбицията ѝ личи и от твърдото ѝ решение да учи детето си на английски език паралелно с усвояването на българския. Тя и съпругът ѝ Славчо са неразделни и обичат да прекарват цялото си свободно времето заедно.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 12:27  23.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост
  Отговор
  2 12:33  23.05.18
  ЗА ПАРИ! Не им стигнаха парите на тия боклуци.
 • Физик
  Отговор
  3 13:11  23.05.18
  Около 85 кг
 • 4 00:34  24.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • ВДД
  Отговор
  5 07:04  24.05.18
  На мен лично много повече ми хареса Теодора-какво толко значение имаше че е малко разхвърляно у тях-по-важното е близостта м/у тях.....
 • Дарина Райчева
  Отговор
  6 09:01  24.05.18
  Аз не гледам но е се питам защо сме толкова зависливи щастието не е в парите..... Не съм богата или приятел на който и да било от участващите
 • Независим
  Отговор
  7 12:44  24.05.18
  А защо ли участват,ако не за пари,или реклама (да напомнят за себе си,идва сезона),което пак е париА това,че си казваме мнението за медийни личности е нормално.Ако си седят в къщи,никой няма да пише коментари
 • Някоя си
  Отговор
  8 14:27  24.05.18
  Човек си представя някоя енергична,слаба офис бизнес-дама,а не тая дебела жена с посредствена физиономия!Че тя не е по -различна от Христина.Свръхамбициозна или с претенции за такава?!Глупости!Лошо са направили подбора.
 • 9 22:04  24.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Верен фен
  Отговор
  10 08:28  25.05.18
  Най ми харесва как Хриси преди години натри носа на така наречените ВИПаджий като Десислава ,Азис и най - вече на Катерина Евро която баш се има за ВИП и според нея простолюдието трябва да умирга.........Браво Хриси много си готина.

Напиши коментар:


Публикувай