2 526 5

Горчиви сълзи на полуфинала на Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Предпоследният епизод на култовото кулинарно шоу предизвика купища емоции у участниците

Събина Андреева

Снощният полуфинал на "Hell's Kitchen" бе сред най-емоционалните епизоди на шоуто. Тримата финалисти - Светла, Филип и Дани Спартак, бяха изненадани от възможността да прегърнат и да поговорят за първи път от началото на шоуто с близките си хора. След седмици на изолация мъжки и женски сълзи наводниха кухнята на шоуто.

При Дани Спартак пристигнаха майка му, жена му и малкият му син Никола. Той буквално рухна, когато те прекрачиха прага и започна да плаче. "Искам да не ги пусна никога. Тези три месеца ми се сториха като три години, жена ми ми липсва адски много. Малкият толкова е пораснал, невероятно е, че не ме е забравил", заяви Дани Спартак.

При Филип пристигнаха майка му, баща му и приятелката му. Той се втурна към тях, а първа в обятията му попадна любимата.

Светла също не остана без трогателна среща с близките си. При нея дойдоха съпругът ѝ Адриан, сестра ѝ и родителите ѝ. "Не мога да повярвам, че отново са тук, че ги виждам и този път мога да ги докосна", каза тя.

След като участниците се развълнуваха толкова от срещите с най-любимите си хора, те получиха изпитание - трябваше да разберат какви са съставките на вегетарианско ястие, приготвено от шеф Ангелов и да го направят същото. Залогът бе висок - победителят получаваше цял следобед с роднините си.

След драматична битка така желаната победа си извоюва Дани Спартак.

На вечерната резервация всеки от участниците трябваше да застане на паса, където обикновено е шеф Ангелов. В кухнята обаче су шефовете имаха за задача да саботират тримата полуфиналисти. Мръсният номер на шефа даде ефект и предизвика много грешки у Филип. Дани Спартак и Светла. Тримата имаха много трудности, но единствената дама в шоуто сякаш получи най-много критики от готвачите. Минути след края на вечерната резервация един от тримата трябваше да си тръгне и това бе именно Светла.

На финала ще се борят Филип и Дани Спартак. Двамата мъже ще се изправят лице в лице, за да застанат начело като главни готвачи в новия ресторант на шеф Ангелов. Краят на битката ще е тази вечер.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 10:41  24.05.18
  Кога ще свършва този боклук?
 • Или съм тъп или е от новината
  Отговор
  2 11:45  24.05.18
  нищо не се сещам да напиша по повод тази ....статия
 • ПЕЕВ
  Отговор
  3 12:33  24.05.18
  ХАРИ ПОТЪР ЩЕ ОТПАДНИ.
 • Fen
  Отговор
  4 18:30  24.05.18
  Светла е голяма сладурана , но някак си се предаде! Дани -Спартак само името му е внушително, но и не самият той! А филип е талантлив готва4 има поведение на -шмекер! Вси4ки заслужават да си поделят наградата ,но регламента не го позволява! Тримата са добър екип! Успех на финалиста!
 • браво краво
  Отговор
  5 19:22  26.05.18
  още от самото начало разбрах кого пласират- Дани -Спартакус. и се оказах прав..всичко е решено, преди да започне..

Напиши коментар:


Публикувай