9 325 6

Христо Калоферов се маха от NOVA?

Водещият ще се изявява в нова професионална сфера

Събина Андреева

Христо Калоферов със сигурност е един от най-обаятелните водещи на Нова телевизия, в която работи от 2007 година насам. Новинарят е отличен професионалист, заради което е и от толкова години в ефира. Малцина обаче биха предположили, че вместо като говорител в новинарските емисии, Калоферов ще застане от другата страна на камерата, пише в. "ШОУ".

Всъщност синеокият симпатяга от години има афинитет към фотографията. Опознава професионално и живота от другата страна на камерата, още докато учи операторско майсторство. И до днес остава верен на традицията – все още снима с професионален фотоапарат с лента.

Изглежда хобито му не остава незабелязано. Явно популярна британска медия подготвя апетитно предложение към Калоферов, но не като към водещ на новинарски емисии, а като към фотограф – по проект, свързан с реализирането на поредица от документални филми за емблематични световни забележителности.

Очаква се съвсем скоро журналистът на Нова тв да получи атрактивната оферта, която все още не се знае дали ще приеме. Христо Калоферов има солидна кариера като журналист. Преди да се присъедини към екипа на Нова ТВ, работи и за „По света и у нас” в БНТ, както и за регионалния телевизионен център в Благоевград.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 17:51  24.05.18
  Един от най-добрите журналисти на Нова!
 • гптттт
  Отговор
  2 20:00  24.05.18
  искаш да кажеш един от най добрите четци на текстове ли???
 • гост
  Отговор
  3 20:16  24.05.18
  И това е изкуство! Не всеки го може!
 • Толераст
  Отговор
  4 02:02  25.05.18
  Добре дошъл на левият бряг !
 • Виго
  Отговор
  5 09:47  25.05.18
  И ся Ко Ши правим?!!
 • гост
  Отговор
  6 19:02  25.05.18
  Ако някой обижда на к... ,все едно ,че казва така на тази която го е родила!

Напиши коментар:


Публикувай