2 672 4

Ето кой е първият победител в Hell's Kitchen

Шеф Ангелов избра големия победител в първия сезон на "Кухнята на ада"

Събина Андреева

Приключи първият сезон на кулинарното риалити шоу Hell's Kitchen, а на финала се изправиха най-добрите сред 18-те участници - Дани Спартак и Филип.

На финалната права наградата от 100 000 лв. и договор с шеф Ангелов отиде при младия баща и бивш готвач на френския посланик - Дани Спартак.

След жесток финал, за който всеки от финалистите бе създал собствено меню, с което да плени гостите на ресторанта на Hell's Kitchen, Дани Спартак надделя с организация, бързина, премерено меню и стегнат екип.

Всеки от финалистите работеше с отбор от бившите участници в Hell's Kitchen. Дани управляваше червения отбор - Станимир, Марко, Божидар, Силвия и Светлана, а Филип разчиташе на подкрепата на Гичка, Нина, Мартин, Габриела и Светла. Въпреки че на страната на Филип бяха Светла и Нина, които до последно бяха в Кухнята на ада, все пак в отбора на Дани цареше по-голяма хармония.

Филип бе избрал и сложно основно ястие - патешко магре, което го забави значително, а дори при плейтването пропусна да сложи грах на една от VIP гостенките - Албена Михова.

Дани Спартак, освен че издаде първи основните си ястия, имаше време и да поговори със съпругата на вокалиста на група "Сигнал" - Данчо Караджов, която се интересуваше от гъшия дроб, известен още като фоа гра.

Гостите в ресторанта също трябваше да дадат своя вот за главните готвачи, които приготвяха храната им.

В крайна сметка след напрегнато очакване шеф Ангелов избра своя фаворит и обяви, че започват записванията за втория сезон на шоуто.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • JEEP
  Отговор
  1 10:14  25.05.18
  Абе всичко добре, ама това швърляне на храна и то скъпа, на фона на цялата мизерия малко не беше ок.
 • е егати
  Отговор
  2 13:32  25.05.18
  Абе тоя дани е егати изрода.
 • Диди
  Отговор
  3 17:59  25.05.18
  Ееееее,стига де!защо не спечели Филип!?той беше много по-добър!!!!!!!!!!!!
 • браво краво
  Отговор
  4 19:30  25.05.18
  От самото начало знаех че го гласят за 100хл. Този не спря да говори , може би 80% време за коментари бяха дадени на него. В БГ всичко нагласено. Филип готви по добре.,но уви..

Напиши коментар:


Публикувай