25 Май, 2018 13:13 8 588 10

Натали Трифонова най-сетне показа любимия си (СНИМКА)

  • натали трифонова-
  • синоптичка-
  • гадже-
  • любим

Синоптичката на bTV и мъжът до нея са заедно още от деца

Натали Трифонова най-сетне показа любимия си (СНИМКА) - 1

Синоптичката Натали Трифонова все още е с детската си любов. Романтичната им история започва още в четвърти клас. Това сподели самата Трифонова преди дни в ефира на bTV.

"Той е много по-добър човек от мен, много по-благ характер", казва Натали за приятеля си Доан Хасан. Той пък не крие, че още от малък е имал симпатии към нея. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, но винаги са намирали пътя един към друг, пише сайтът iwoman.bg.

Самият Доан в момента преминавал през много тежък период, тъй като съвсем скоро му се наложило да спаси живота на баща си. Споделя, че благодарение на Натали успява да приеме нещата по-леко, защото тя го подкрепя и окуражава. В същото време обаче самата Трифонова не крие, че е изживяла нещата много драматично.

Бабата на Натали — д-р Маргарита Ковачева, пък споделя, че въпреки че е заета, внучката ѝ успява да я посети във Велико Търново поне веднъж в месеца. Не крие, че основно ѝ прави забележки за облеклото. Надявала се е Натали да стане лекар, и досега съжалява, че е взела решение да тръгне в друга професионална посока. "Това не е моето призвание, по-добре да не правя нещо, което не чувствам като свое", коментира Натали.

"Не обичам да правя дългосрочни планове, знам само, че искам да остана в България", казва още Трифонова.

"Тя е даваща любов и излъчваща любов", категорична е майката на Натали — Ванина Трифонова. Двете се възприемат като приятелки, а един от най-драматичните моменти в живота им е преди няколко години, когато са на почивка в Гърция и претърпяват тежка катастрофа. Майката губи съзнание, изпада в критично състояние, пет дни лежи в болница. Тогава Натали разбира, че може да изгуби най-близкия и ценен човек до себе си. "Това ме промени и ме накара да ценя всичко, което имам. Слава Богу, че нещата се развиха добре", разказва тя.

Колегите на Натали — синоптиците Христина Балинска и Емо Чолаков, казват, че в живота Натали е същата, каквато изглежда и на екрана — усмивката, слънчева и позитивна.

Натали Трифонова най-сетне показа любимия си (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луда 🐞

    18 4 Отговор
    Не струва,не е мой тип!
  • 2 да изпия

    30 2 Отговор
    Тоя е егати грозният турски ци.анин да си хване някой богат тънко пи.ко с пари.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хубавец

    16 2 Отговор
    В колко несправедлив свят живеем!!
  • 6 волен сидеров

    15 0 Отговор
    страхотна млада жена -позитивна и задоволена
  • 7 гост

    6 1 Отговор
    Ще отида да гледам моноспектакъла на Куркински- Дневникът на Един луд!
  • 8 Ads

    10 0 Отговор
    Доанчо ще излети в момента когато се появи някой Башур като на чалгарката Емилия.
  • 9 Мераклия

    13 0 Отговор
    Натали , падна ми в очите с този грозен инфантил !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.