2 962 0

Хю Грант вече не е ерген. Вдигна сватба в Лондон (СНИМКИ)

Това е първи брак за 57-годишният актьор, който има 5 деца

Хю Грант вече не е ерген. Вдигна сватба в Лондон (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Хю Грант веднъж бе казал, че не "вярва в брака" и не е сред неговите привърженици. Той твърдеше, че бракът е "най-неромантичната институция", тъй като хората не са предопределени да имат дълги и верни отношения с друг човек.

Но 57-годишният актьор, който изигра блестящо ролята си във филма "Четири сватби и едно погребение", в който остави булката си пред олтара, в крайна сметка се венча за пръв път в живота си.

Церемнонията, на която каза "да" на своята любима - шведска телевизионна продуцентка Ана Ебърстийн, се състоя в Лондон.

Двойката реши да не вдига много шум около събитието и бракосъчетанието им премина под формата на скромна гражданска церемония.

Снимки на 57-годишния "вечен ерген" и на бившата шведска телевизионна продуцентка се появиха на страниците на британските вестници.

На тях се вижда как Грант и Ебърстийн напускат гражданско в квартал Челси и позират пред фотографите, заедно с малка част от семействата си.

Хю носеше тъмносин костюм, а Ана — синя риза и бяла мини пола.

Заявлението им за сключване на граждански брак беше подадено в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където двойката притежава къща. В съответствие с британските закони заявлението беше публикувано три седмици преди събитието.

За 57-годишния актьор, спечелил световна слава с участието си във филма "Четири сватби и едно погребение", това е първи брак. Грант и Ебърстийн са двойка от 6 години, като 3 от 5-те деца на актьора са от нея.

За 39-годишната съпруга на Хю Грант, която е бивш продуцент на телевизия И Ес Пи Ен, а сега работи за шведския бранд за детско облекло "Ейс енд Ми", това е втори брак.

Наричан от британските медиис прозвището "вечният ерген", Грант поддържаше следени отблизо от таблоидите любовни връзки с британската актриса и манекенка Лиз Хърли и продуцентката Джемайма Голдсмит. Той има също две деца от китайската актриса Тинглан Хонг.

Няколко месеца преди да навърши 50 години, Грант заяви, че се страхува, че ще остане стар, тъжен и самотен мъж.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай