5 815 5

Как се става сводник и колко се печели от това?

Мениджър от ескорта разкри как се става сводник на елитни проститутки и колко се печели от това

Как се става сводник и колко се печели от това?
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Ежедневно мениджъри изпращат "за ескорт" различни красавици чрез съобщения в тайните чатове в "Телеграм", пишат световните медии.

При условията на анонимност мениджър разказа как се става т. нар. сводник и се печели от услугите на елитен ескорт в Русия.

Нека да започнем с факта, че такива агенции минават през познати. Също така те могат да работят и на свободна практика. Но и двете опции са възможни при наличието на познати в тази област. Често мениджърите стават момичета, които преди това са работили като модели.

Изключително важно за тази работа е да се събере голяма база от клиенти и модели. Сводникът също трябва да планира работата си, която обаче отнема много свободно време. В края на краищата мениджърите поддържат връзка с момичетата и клиентите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и същевременно постоянно отговарят на другите мениджъри, които могат да помогнат да намерят работа на това или онова момиче.

Отбелязва се, че "доставчиците на момичета" получават около 700 000 месечно. Има и такива, които печелят повече от един милион рубли на месец.

След като е се намери момиче, мениджърите се договарят за процента на осигуряването му. Стандартният процент е от 20 до 70. Той зависи от вида на момичето и изискванията на мениджъра.

В Москва има четири основни агенции за ескорт. Всички те са в центъра. Всеки от тях има база от момичета и клиенти.

"Когато някой предлага добри пари, всички модели в Instagram научават за това и се съгласяват да работят с тях", казва източникът.

Ако обаче моделите попаднат в непроверени агенции, клиентите дори могат да ги изнасилят.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Да само истината казвам
  Отговор
  1 19:49  27.05.18
  Добри пари хващам Сузанита и почвам и аз като тоя.
 • Бам Бам
  Отговор
  2 21:27  27.05.18
  Ако взимам акъл за тоя бизнес от тука, ще стана най-преуспелия сводник
 • Чакалов
  Отговор
  3 10:53  28.05.18
  -как се става сводник или сутеньор?!?Заповядайте в Борисово или Сливо поле-Русенско,и там най-долнопробната АнтиЧовешка паплач ще Ви проведе безплатни лекции и уроци,като започне от:дрогиране с възможно най-тежките химии,произведени в лабораториите на бившите СИК-аджии;изнасилване по възможно най-грубия и грозен начин-много на една,и заснемането на това,с цел сриване на психиката и последвалата го манипулация и т.н.-добре оттренирана схема,но да не се забравя,че и те имат майки,баби,дъщери,сестри и други от женското съсловие,на които им пожелавам и се моля един ден същото да ги сполети с минимум двойно по-голяма сила-силата на Възмездието,и със съответното продължение,следващия живот да са жени-последвалото Ги ще е ясно...
 • 4 11:19  28.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост
  Отговор
  5 12:44  28.05.18
  В блока имаме такъв несретник!

Напиши коментар:


Публикувай