5 842 6

Кръвната група определя характера ви. Разберете бъдещето си

Медицинско изследване откри сходства между кръвната група и астрологията

Кръвната група определя характера ви. Разберете бъдещето си
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Влияе ли кръвната група на характера ви и може ли предварително да се разбере какво може да очакваме едно бебе, например?

Проучване на група лекари, които изследват задълбочено темата, дава отговори на тези въпроси. Оказва се, че много от нашите гени, могат да доведат до развитието на определени качества при даден индивид. Много от гените и качествата, които следват от тях изненадващо се дублират с астрологични прогнози, направени според планетите и зодиакалния знак на човек.

Ето какво показват резултатите от проучването:

Носителите на първа кръвна група (0)— тези хора са много смели, силни и целеустремени. Обикновено те са лидери по природа и притежават неудържима енергия. Те са и чудесни организатори. Естествено имат и отрицателни черти — внезапно избухване, често проявяват гняв и агресия.

Носителите на втора кръвна група (А) — те са балансирани и спокойни. Обикновено са леко срамежливи и съпричастни към чуждата болка — взимат всичко присърце. Тези хора са чудесни домакини, пестеливи са и обичат да им е комфортно и уютно. Лошите им качества са самочувствието и консерватизмът, които пречат за решаването на много от ежедневните лични или професионални въпроси.

Носителите на трета кръвна група (В) — те обикновено са хармонично развити и творчески настроение. Те често обаче попадат в някаква неприятна рутина, която ги ограничава. Хората от група Б (III) често променят настроението си и показват непоследователност в преценките, възгледите си и действията си. Те често сменят мечтите си и това пречи на реализирането на целта.

Носителите на четвърта кръвна група (АВ) — тук има разминаване между психолози и астролози. Според първите собствениците на тази кръвна група са най-големите убийци. Според астролозите, представителите на тази кръвна група пък са събрали най-доброто от останалите три. Те имат завидни лидерски качества, интуиция и комуникационни умения. Представителите на групата AB (IV) в същото време са нерешителни, противоречиви и особени. Умът им е в постоянна битка със сърцето — никоя страна обаче ще спечели, остава под въпрос.

Тези неща все пак са приблизителни, защото всички хора са много различни. Дори идентични близнаци показват различна индивидуалност.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Голям прос
  Отговор
  1 17:17  28.05.18
  Моята каква група ще е като се изпари ракията не знам
 • Голям Слон
  Отговор
  2 17:28  28.05.18
  Мдаа, знаех си аз, че АВ- ми придава някакви особености :-)))
 • Morgoth
  Отговор
  3 17:38  28.05.18
  И от кога астролозите започнаха да гадаят по кръвната група? Хайде да не приписваме на тези ментета знания които никога не са имали! Техните лъжи датират от няколко хилядолетия, докато кръвните групи са открити преди има няма един век.
 • Елиана AB
  Отговор
  4 20:40  28.05.18
  Хм... Истината за мене. Много съм добра към добрите и много лоша към лошите!
 • Майната
  Отговор
  5 00:42  29.05.18
  Нищо вярно, абсолютна тъпня!
 • ПУТКИН
  Отговор
  6 14:15  30.05.18
  Глупости!!!

Напиши коментар:


Публикувай