29 Май, 2018 13:17 2 180 4

Славин е победителят в шестия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • като две капки вода-
  • победител-
  • славин-
  • шоу-
  • имитации

Почетното второ място се падна на Иван Юруков

Славин е победителят в шестия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ/ВИДЕО) - 1

„Като две капки вода“ е едно богатство най-вече заради образите, с които всеки един от нас се среща. Това е изключително облагородяващо за един артист! Благодаря на целия екип, че имах възможност да съм част от всичко това“, заяви Славин, който е победителят в шести сезон на култовото шоу за преобразявания.

След победата в трети сезон на X Factor, изпълнителят спечели сърцата на зрителите с въздействащи образи в „златния сезон“ на „Като две капки вода“.

Победата беше оспорвана с Иван Юруков, а на трето и четвърто място съответно се класираха Константин и Гери-Никол.

Славин е победителят в шестия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

По време на големия финал осемте звездни участници за пореден път показаха артистичния си талант с оригинални образи и чувство за хумор.

„Вие двамата сте изненадата на този сезон!“, заяви Маги Халваджиян след появата на Златка и Боби като Каризма.

„Избрах Риана, защото ме вдъхновява истински и може да ме представи в светлина като за финал“, сподели единствената жена сред финалистите — Гери-Никол.

„Удивявам се от органичния почерк, който придаваш на всеки образ. Възхищавам се на аристократизма в поведението ти“, беше оценката на Хилда за участието на Иван Юруков в шоуто.

Две велики певици в лицето на Марги Хранова и Софи Маринова изпълниха една велика песен — „One moment in time“.

„Никога не съм и помисляла, че ще мога да пея дует с такава певица. Тя е легенда“, заяви Софи Маринова. Гласовете им не само надскочиха пределите на залата, но и изправиха на крака публиката и ентусиазираните участници, провокирайки Фънки да им целуне ръка.

Славин е победителят в шестия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вълна от аплодисменти последва и за Константин и песента „Болката от ляво“, която му донесе музикален поздрав от самия Васил Найденов:

„Няма такова предаване като „Капките“. Това е преживяване, което се случва веднъж в живота“, заяви пред водещите развълнуваният певец.

В кулминационния момент на сцената се появи и победителката от пети сезон — Михаела Маринова, която призна, че именно в това шоу е пораснала.

Не липсваха и традиционните награди за жури и участници, сред които „Мис Откритие“, „Мис Езикова Бариера“, „Мистър Пластик“ и много други.

Славин е победителят в шестия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ/ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Пълна боза
  • 2 Недоволен

    7 1 Отговор
    Сега вземете да изтриете статията от онзи ден дето писахте че всичко е нагласено и ще спечели гери-никол

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    0 0 Отговор
    като повечето работи в България!
  • 4 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Недоволен":

    Всичко си е нагласено.Халваджиан си го каза-бащата на кифлата платил,но толко,че да стигне до финала.Славин,победителя следва същата схема като онова макото арменче което спечели първи сезон и Х фактор.