4 145 2

Нина и Зуека изпратиха абитуриентка (СНИМКИ)

Не е за вярване как се е разхубавила Девина

Милена Трачева

Нина Димитрова и Васил Василев — Зуека застанаха до своето пораснало момиче на абитуриентския му бал, който беше на 26 май. 19-годишната Девина се дипломира в Международната гимназия "Златарски" в столицата.

Ето какво написа Нина на личната си страница във Facebook, където публикува и снимки, по повод празника на любимата си дъщеря: "Хвърляй се смело в обятията на живота, мое безценно съкровище и с любов го подчини на мечтите си! Бъди щастлива, Девина! Благодаря на всички, които подкрепят с обич дъщеря ми 19 години!
Благодаря, че направихте 26 май 2018 година специален и запомнящ се за нея! Благодаря на всички за поздравленията, пожеланията и подаръците, духовни и мирски, за абитуриентския бал на детето ми!"

Девина също публикува кадри от завършването на школото. Училището не е художествено, но зрелостничката рисува прекрасно.

По повод свой портрет, направен от Девина миналата година за рождения ден на майка си, в интервю щастливата родителка казва, че това е хоби на дъщеря й.

Нина е категорична, че е готова да я подкрепи във всичко, което прецени да прави в бъдеще. Дори да напусне България.

Нина Димитрова и Зуека се разделиха през 2012-та. Тя е режисьор, актьор, основател на театър "Кредо", както и преподавател в НАТФИЗ.

Зуека също е артист, познато лице от малкия екран, който има и 4-годишен син — Стефан от брака си с режисьорката Ани Вичева.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • крюшо
  Отговор
  1 16:16  29.05.18
  при грозновати родители,си е супер момичето!
 • Ставри
  Отговор
  2 17:56  29.05.18
  На баща си се е метнала по красота

Напиши коментар:


Публикувай