30 Май, 2018 10:10 12 943 2

Наум Шопов за Теа: Без нея съм заникъде

  • наум шопов-
  • теа-
  • любов-
  • двойка-
  • актьор

Случайна среща събрала двойката

Наум Шопов за Теа: Без нея съм заникъде - 1
Снимка: Facebook

Наум Шопов, който се превъплъщава в ролята на д-р Тасев в "Откраднат живот", съвсем скоро наистина ще стане дипломиран лекар. По пътя към мечтаната професия го подкрепя любимата му — Теа Минкова.

"Без нея съм заникъде", признава Наум пред списание OK!.

Наум Шопов за Теа: Без нея съм заникъде
Снимка: OK!

Двамата с Теа се познават от училището, в което са учили, но Наум е малко по-голям от нея. Откриват се година след като Шопов е завършил гимназия. Срещат се случайно до Софийския университет, а след това започват да си пишат денонощно в продължение на цял месец.

Наум Шопов за Теа: Без нея съм заникъде
Снимка: OK!

"Тогава си помислих: Абе, тоя Наум е станал много готин!" — разкрива Теа.

Двамата са заедно вече повече от пет години, спортуват редовно, хранят се здравословно, а Наум не пропуска да зарадва любимата си с малки романтични жестове.

Наум Шопов за Теа: Без нея съм заникъде
Снимка: Facebook

Преди време младата звезда сподели и как си представят връзката им за в бъдеще: "Коментирали сме доста пъти и за брака и за децата. Не намирам брака за нещо задължително, тя също, но нямаме крайно отношение. Ако решим, ще го направим."

Наум Шопов за Теа: Без нея съм заникъде
Снимка: OK!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страхотни

    24 0 Отговор
    Страхотни, интелигентни, млади хора! Респект!
  • 2 ежко бежко

    21 0 Отговор
    Още една хубава двойка,радост за окото!