3 275 5

Александър Сано: От 10 години сме с Нели и съм все така влюбен в нея

Актьорът останал впечатлен от общите снимки с Димитър Бербатов

Милена Трачева

Актьорът и певец Александър Сано призна пред списание Love style, че никога не са се разделяли със съпругата си Нели Атанасова, напук на честите публикации, че двамата ще се развеждат.

"Случвало се е само заради работен ангажимент. Но иначе не за седмица, не за ден, а и за секунда не сме били разделени с Нели. Тези писания не ни интересуват. Важното е, че всичко между нас е наред. На 28 май направихме десет години, откакто сме заедно", сподели актьорът.

"Аз съм все така влюбен в жена ми, чувствата ми по никакъв начин не са намалели. Дори бих казал, че са се засилили. Нели е жената, която най-много съм обичал в живота си", доверява Сано.

Актьорът споделя още, че настоява за още едно дете, но определя като "Божа работа" кога ще се случи.

Дъщеря му Ава вече направи своя дебют в киното във филма "Денят на бащата", който излиза през септември. В лентата тя играе негово дете.

"Справи се изключително добре. Определено ѝ се занимава с кино. Хвърлих ѝ пъпа в Кралската академия по изкуствата в Лондон, така че най-вероятно по-нататък ще се занимава с някое изкуство", казва още Сано.

Той издава, че е впечатлен от Димитър Бербатов като актьор. Двамата имат общи сцени във филма "Революция X". Футболистът отишъл на снимките абсолютно подготвен. "Беше си отделил време да помисли върху своя образ и всичко се случи изключително бързо. С много приятни впечатления съм от работата с него и искам да го поздравя. Митко, както и всички големи звезди, които съм срещал в живота си, са супернормални и земни", споделя Александър.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кожичко
  Отговор
  1 13:19  30.05.18
  Ах Нели - кому го забели...
 • ежко бежко
  Отговор
  2 13:45  30.05.18
  Сано и ти си ми любимец!
 • Гъзибаров
  Отговор
  3 14:31  30.05.18
  Напишете нещо и за детето и от Карамански.Все пак го има на снимките.
 • гост
  Отговор
  4 14:54  30.05.18
  И двамата се обичат,но си лягат с други
 • Дедо
  Отговор
  5 17:50  30.05.18
  Като стане на 60 и висне дали пак ще си влюбен в нея?

Напиши коментар:


Публикувай