2 803 3

Извънземни пренощуваха в английско село и оставиха за спомен... (ВИДЕО)

Феноменалната рисунка, оставена от пришълците в полето, била забелязана от местни жители

Милена Трачева

Жителите на английското село Серн-Абас в графство Дорсет съобщиха, че на едно от местните полета се е появила рисунка, вероятно оставена от извънземни, съобщават местни медии.

Служители от полицията в района са започнали разследване, за да открият виновниците, тъй като според тях това не е дело на извънземни, а на местни шегаджии. Въпреки това засега усилията им не са са се увенчали с успех.

По фантастичната точност, независимо от бързината и тъмнината, с която са изпълнени детайлите на творбата, трудно може да се приеме, че те са дело на човешка ръка, смятат уфолози. На това са способни само извънземни.

Тайнственият шедьовър на пришълците прилича на своеобразна роза с осем лъча. Експертите предполагат, че тази схема може да бъде пряко свързана с фазите на Луната.

Ако се допусне, че центърът на фигурата изобразява Земята, полумесеците — Луната, а кръговете около тях — Слънцето, то тази феноменална рисунка в полето всъщност демонстрира осветяването на спътника на Земята от единствената звезда в Слънчевата система.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Аз казах
  Отговор
  1 20:07  31.05.18
  Не вярвам че няколко местни могат да сътворят тази рисунка и то през нощта.
 • асддса
  Отговор
  2 21:46  31.05.18
  Публикувано във факти.бг: По фантастичната точност, независимо от бързината и тъмнината, с която са изпълнени детайлите на творбата, трудно може да се приеме, че те са дело на човешка ръка, смятат уфолози. На това са способни само извънземни. Те тези уикални екперти бе .... Кое му е трудното, маркираш го с нещо, докато гледаш с дрон отгоре и после режеш по маркировката.

  Коментиран от #3

 • Гала
  Отговор
  3 20:15  02.06.18

  До коментар #2 от "асддса":

  Хахахаха, има доста по лесни начини, но както и да е, поне успя да ме разсмееш!

Напиши коментар:


Публикувай