1 Юни, 2018 11:07 11 569 7

Какво уби бащата на Джино Бианкалана?

  • смърт-
  • уби-
  • баща-
  • джино бианкалана-
  • внезапна смърт-
  • георги ташев

Защо всички мълчат за внезапната смърт на Георги Ташев

Дълбока трагедия съсипа завинаги любимата риалити звезда на България — Джино Бианкалана. Неочаквана смърт погуби баща му в САЩ, още преди да е навършил 60 години.

Самият Джино съобщи тъжната вест в социалните мрежи във вторник по обяд — дни след като татко му вече е бил издъхнал и няколко часа след погребението му в Централните софийски гробища.

Бащата на Бианкалана — Георги Ташев, който е бивш състезател по мотокрос и истинска звезда пред 80-те години на миналия век, си е отишъл неочаквано, пише „Уикенд”.

Семейството обаче пази пълно мълчание по въпроса точно какво го е погубило. Никой, дори бившите съотборници на Ташев, които го изпратиха в последния му път във вторник сутринта, нямат представа за причината за смъртта му.

За момента се знае само, че е настъпила поне седмица преди погребението. Още на 23 май бившият колега на Ташев в спорта — Александър Стефанов, съобщава официално във Facebook групата на ветераните на българския мотоциклетен спорт: „Жоро Ташев е починал. Който е карал крос през 80-те години, го познава. Вечна му памет (…) Да почетем един добър кросаджия.”

Цяла седмица отнема на семейството, за да уреди всички подробности около транспортирането на тялото до България, където явно Ташев е държал да бъде вечният му дом. През това време Джино, който иначе е с постоянно присъствие в социалните мрежи, замрази активността си в тях. Едва след погребението стана ясна съкрушителната причина за това изчезване от публичното пространство.

„Не мога да повярвам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието, което си ми дал. Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят герой”, написа Джино в профилите си във Facebook и Instagram. След това се затвори за външния свят и потъна в мъката си.

Някои предполагат, че може би го е разболял нездравословният начин на живот в САЩ. Според по-достоверна версия обаче го е убила катастрофа. Ташев е бил лидер на рокерите в Чикаго. Имал е много мощен мотор и се говори, че именно с него се е убил на пътя. Според слуховете, е катастрофирал сам, най-вероятно заради превишена скорост. Това обаче е само версия, която не е потвърдена.

Преди повече от две години самият Джино едва не си отиде от този свят, също след катастрофа с мотор. Оттогава досега той е непрекъснато по болници и все не може да се възстанови. Първо лежа месеци наред в лечебно заведение в САЩ, след това мина курсове за рехабилитация в България, последвани от поредна доза хирургически намеси, този път — в Истанбул.

С лечението на Бианкалана е свързана другата версия за смъртта на баща му. Говори се, че скъпите операции и рехабилитации в САЩ и Турция напълно били съсипали транспортният му бизнес. Семейството потънало в страшна финансова пропаст, от която не се знаело как ще излезе. Смята се, че стресът от това няма как да не се е отразил на Ташев. „Може да е получил инсулт или инфаркт, или да е развил някое опасно заболяване, което е довело до фатален край”, смятат негови познати.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павлина Лина

    7 14 Отговор
    Мразя изнежени мъже с оскубани вежди, джендъри. То не е ли, да е груб, едър, космати гърди, леко потен и голям взривоопасен член....не ми го хвали. Момчето се прави на гейче чурче злодейче

    Коментиран от #3

  • 2 пастир

    6 5 Отговор
    Факти смятам че сте сериозен сайт и не мога да разбера защо ни занимавате с отрепки.
  • 3 Нерез

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Павлина Лина":

    Аз съм точно за теб. Косми имам и в ушите като рис. И по задника имам много и остатъци от тоалетна хартия има там.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 vasik atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Нерез":

    ОХ ЧЕ МЕ РАЗСМЯ БРАВО
    ХАХХАХАХАХАХХХАХАХАХА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.