3 947 3

Отвлякоха 2 милиона пчели в Швеция

Странният обир остави Патрик Нилсон без бизнес

Повече от 2 милиона пчели бяха отвлечени от натрапници в южната част на Швеция. Това се съобщава от полското издание на Skånska Dagbladet. Неизвестни проникнали в две ферми, чиито собственици ги нямало, и откраднали оттам 50 кошера и около хиляда литра мед.

"Аз съм ядосан и разстроен, това е такава тъга", каза ограбваният фермер Патрик Нилсон.

Според земеделския производител той планирал активно да събира мед, но сега неговият бизнес е унищожен и той трябва да започне отново, пише "Блиц".

Швеция
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

 • Пчелна армия атакува Ню Йорк

  Пчелна армия атакува Ню Йорк

  Рояк от 40 хиляди пчели щурмува чадър на щанд за бързи закуски на площад "Таймс скуеър" в центъра на Ню Йорк, предаде АР. Полицията ...
  30.08.2018
  1 469
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Злодей
  Отговор
  1 19:53  02.06.18
  Аз ги отвлякох. Сега са в Обеля 2
 • Шаран БГ
  Отговор
  2 20:53  02.06.18
  Вярвам на г-н Стойнев! Той ги е преброил, но не знам- защо не е направил разбивка ? Колко пазачи, колко работници, колко търтеи, колко царици и........ " Поименно колега, поименно... -казал г-н Професорът " Че са 50 кошера и че може да имат хиляда литра/ интересно в Швеция меда на литри ли го търгуват/- също вярвам. Интересно новината защо я дават братята поляци ....? Кражба на кошери обикновено по нашите земи се извършва от пчелари или близки на пчелари. Архивите са живи - те докладват, че и цигани са правили такива успешни среднощни обири !... Нека нашите от МВР да информират колегите си от Швеция. Да се поогледат и поуслушат - наоколо дали няма наши мургавелци !?!?
 • Невярващ
  Отговор
  3 03:58  03.06.18
  Някой има ли представа как се крадат 50 кошера ? Дори в България няма такъв случай .

Напиши коментар:


Публикувай