2 425 6

Нова конспирация с Меркел, Мей и Хаспъл (СНИМКА)

Въпреки приликите между трите, конспирацията беше опровергана

Иво Стойнев

Мистериозна черно-бяла снимка привлече вниманието на стотици. Според тези, които я споделят в онлайн пространството – на нея са изобразени младите Ангела Меркел, канцлер на Германия, Тереза Мей, премиер на Великобритания, и Джина Хаспел, директор на ЦРУ.

Мнозина се запитаха – нима те се познават от години? И какви са шансовете всяка една от тях да заеме върховна лидерска позиция по едно и също време?

Не след дълго се появи втори вариант - вместо Хаспел, мнозина твърдят, че непознатото момиче отдясно е президентът на Литва - Далия Грибаускайте. Тези, които повярваха в конспирацията за световния ред, останаха разочаровани.

Всъщност, снимката е реална. Тя датира от 1972 година. На нея са заснети младата Ангела Меркел със свои приятелки по време на празненство в Берлин по случай Нова година, пише "Блиц".

В кадъра не присъстват нито Тереза Мей, нито Джина Хаспел, нито Далия Грибаускайте.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • споредния
  Отговор
  1 17:52  02.06.18
  Махлиийй, таа Тереза си е досущ Императора от Стар варс... Пък и мен повече ме кефи конспирацията, понеже виждаме как всяка отрепка от миналото, вече е в Правителството или барон от улицата или банкер, тааа баш те са си според мене!

  Коментиран от #3

 • 2 19:41  02.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Кашчей
  Отговор
  3 21:15  02.06.18

  До коментар #1 от "споредния":

  Трите влъхви или конника на Апокалипсиса, дейва
 • Цеко сифоня
  Отговор
  4 01:22  03.06.18
  Средната снимка. Това мъртвешко бяло лице. Острия нос. Втренчен поглед с тъмни сенки. Кърваво червени устни, разтеглени в зловеща усмивка. И това ако не е....
 • Бай Ганьо Мъдев
  Отговор
  5 09:56  03.06.18
  Средната снимка. Какъв е тоя изрод. Помислих че статията е за обладани от духове.
 • Аз Варна
  Отговор
  6 11:25  03.06.18
  Ох,не ме плашете така бе хора.Какви са тези рептили?Или шейпшифтинга вече не им понася добре.Изглеждат ужасяващо.Определено спират дъха на човек ,защото са уродливи и причудливи.

Напиши коментар:


Публикувай