5 341 3

Драмите в "Черешката на тортата" се завърнаха (СНИМКИ)

Мариела Нордел захапа грозно Ивайло Колев, а той я направи за смях

Мария Атанасова

Коафьорът Ивайло Колев е днешният домакин в готварското предаване "Черешката на тортата", което стартира новия си сезон тази седмица. Негови гости са Луна, Мариела Нордел и Даниел Петканов.

По време на вечерята фризьорът демонстрира завидно спокойствие, въпреки, че готвачката Мариела Нордел не спираше да го хапе, че храната италианската му храна изглеждала като "цвъкано".

Дани Петканов попита дали някой иска да спечели предаването и Колев отвърна еднозначно: "Щом съм спечелил няколко пъти "коафьор на годината", мога да спечеля и това".

Нордел веднага заяви, че готварството не е като фризьорството и тук не може да бие.

Иво заяви, че ще сервира "диджестив", което е продукт, който предоставя много леко и плавно храносмилане след особено богати трапези покрай рождени дни и други празници. На практика диджестивите осъществяват ефекта си посредством ускоряване на метаболизма.

"Отишъл в щатите за две години, не може да си спелува името, ама казва "диджестив", захапа го Нордел.

"Жени на твоята възраст трябва да знаят как да се държат на масата. Работил съм с всякакви звезди и никога не съм присъствал на подобна сценка като днешната", отвърна Колев и настана неловко мълчание, на което Мариела не успя да отвърне.

Малко по-късно, като в поговорката "по-умният отстъпва" Ивайло Колев се извини на Нордел в качеството си на по-млад и по-емоционален.

Мариела Нордел се прочу благодарение на последния сезон на "Биг Брадър", където стана близка приятелка с Луна, но показа огромно лицемерие към всички, включително към новата си дружка и си навлече гнева на зрителите.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 16:16  05.06.18
  Фризьорчето ,добре готви! Отива му!
 • Гост
  Отговор
  2 20:14  05.06.18
  Тоа в коя държава е работил, че със звезди чак бил работил
 • гост
  Отговор
  3 20:45  05.06.18
  САщ!

Напиши коментар:


Публикувай