6 Юни, 2018 05:45 6 768 3

Трите зодии, които се обвързват най-трудно (ВИДЕО)

  • зодии-
  • любовни отношения-
  • стрелец-
  • скорпион-
  • лъв-
  • трудна връзка-
  • обвързване-
  • партньор
Трите зодии, които се обвързват най-трудно (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

На някои хора просто им върви в любовта, а на други не чак толкова. Някои се влюбват лесно и без капка съмнение предлагат сърцето си на своя избраник, докато други се нуждаят от повече време, за да разкрият чувствата си и да изградят връзка, уповаваща се на доверие.

Може да се каже, че до известна степен зодията играе роля за определянето на нашите предпочитания в любовта. Тя е насочващият фактор, който ни кара да се държим по определен начин, когато градим отношения в партньор.

Именно заради знака, под който са родени, някои хора изпитват затруднения в изграждането на ползотворна връзка с човека до тях. Това от своя страна може да бъде истински кошмар за човека отсреща, който се старае по всякакъв начин да създаде топли и изпълнени с доверие и любов отношения с такъв партньор. Но… виновна е зодията.

Кои са зодиите, чиито представители се обвързват по-трудно? Ето ги и тях:

Скорпион

Трите зодии, които се обвързват най-трудно (ВИДЕО)

Скорпионите са най-ревнивата зодия и искат да обсебят партньора си за отрицателно време, което не е особено приятно за отсрещната страна. Скорпионите обичат да контролират и не е лесно да излезеш на глава с тях, но пък обичат ли, обичат с цялото си същество.

Лъв

Трите зодии, които се обвързват най-трудно (ВИДЕО)

Лъвовете се славят с много силни характери и не обичат да отстъпват от своето. Те могат да докарат до лудост партньора си със своите претенции. Когато искат нещо, го искат на момента, но Лъвовете са и изключително лоялни и никога няма да ви предадат.

Стрелец

Трите зодии, които се обвързват най-трудно (ВИДЕО)

Стрелецът понякога има много полюсни и крайни чувства и решения, което го правим труден за разбиране, тъй като не е лесно да се справиш с настроенията му. Но пък Стрелците ще направят всичко възможно, за да ви обичат както трябва и да ви дадат щастие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анна

    2 10 Отговор
    Не ме засягат тия три зодийки. Нито съм сред тях, нито партньорът ми.
  • 2 гост

    2 3 Отговор
    Пак съм тук,и не се оплаквам!
  • 3 АБЕ ДА

    5 1 Отговор
    лъв изневерява освен на себе си, най-често на приятеля си...всичко си е до принципите на човек !