5 103 3

Трите зодии, които се обвързват най-трудно (ВИДЕО)

Снимки: shutterstock
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

На някои хора просто им върви в любовта, а на други не чак толкова. Някои се влюбват лесно и без капка съмнение предлагат сърцето си на своя избраник, докато други се нуждаят от повече време, за да разкрият чувствата си и да изградят връзка, уповаваща се на доверие.

Може да се каже, че до известна степен зодията играе роля за определянето на нашите предпочитания в любовта. Тя е насочващият фактор, който ни кара да се държим по определен начин, когато градим отношения в партньор.

Именно заради знака, под който са родени, някои хора изпитват затруднения в изграждането на ползотворна връзка с човека до тях. Това от своя страна може да бъде истински кошмар за човека отсреща, който се старае по всякакъв начин да създаде топли и изпълнени с доверие и любов отношения с такъв партньор. Но… виновна е зодията.

Кои са зодиите, чиито представители се обвързват по-трудно? Ето ги и тях:

Скорпион

Скорпионите са най-ревнивата зодия и искат да обсебят партньора си за отрицателно време, което не е особено приятно за отсрещната страна. Скорпионите обичат да контролират и не е лесно да излезеш на глава с тях, но пък обичат ли, обичат с цялото си същество.

Лъв

Лъвовете се славят с много силни характери и не обичат да отстъпват от своето. Те могат да докарат до лудост партньора си със своите претенции. Когато искат нещо, го искат на момента, но Лъвовете са и изключително лоялни и никога няма да ви предадат.

Стрелец

Стрелецът понякога има много полюсни и крайни чувства и решения, което го правим труден за разбиране, тъй като не е лесно да се справиш с настроенията му. Но пък Стрелците ще направят всичко възможно, за да ви обичат както трябва и да ви дадат щастие.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анна
  Отговор
  1 07:37  06.06.18
  Не ме засягат тия три зодийки. Нито съм сред тях, нито партньорът ми.
 • гост
  Отговор
  2 08:40  06.06.18
  Пак съм тук,и не се оплаквам!
 • АБЕ ДА
  Отговор
  3 12:12  06.06.18
  лъв изневерява освен на себе си, най-често на приятеля си...всичко си е до принципите на човек !

Напиши коментар:


Публикувай