12 Юни, 2018 07:00 13 431 0

Вашият хороскоп за днес, 12.06.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 12.06.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес се борете срещу съществуващата тенденция да поставяте себе си в подчинено положение на хора, които нямат пряко влияние върху живота ви. Избягвайте възникването на проблеми от юридически и материален характер, като преценявате внимателно съществуващите рискове.

Телец

Днес не жалете сили и средства, за да достигнете набелязаните от вас цели в професионално отношение. Изграждайте педантично деловата си и лична програма, за да можете лесно да намирате време за всичко, което смятате, че е сред приоритетите ви. Не правете компромиси.

Близнаци

Днес мнозина от вас ще са склонни да пропиляват огромни суми пари за неща, които определено не са ви от първа необходимост. Стремете се да не подценявате новите си възможности в деловата сфера, но в същото време и не залагайте твърде големи надежди на тях.

Рак

Днес усилията в професионалната сфера ще бъдат подпомогнати от добрия шанс. Възходът ви ще е безспорен факт, благодарение на който ще установите правила и развитие, което напълно отговаря на предварителните ви очаквания.

Лъв

Днес нищо няма да е така, както сте си го представяли в началото. Напълно възможно е да започнете да планирате по нов начин инициативите, които възнамерявахте да осъществите. Стремежите ви лесно ще се превръщат в реалност, ако не губите надеждата си пред трудностите.

Дева

Днес отстоявайте независимостта си в материалната сфера, защото само по този начин ще съумеете да превърнете недостатъците в положителни страни в делово отношение. Не заобикаляйте законите и правилата. Овладейте недоволството си към партньора в любовта.

Везни

Днес ще се нуждаете от отлична концентрация при боравенето с крупни суми пари. Възможно е да се наложи да водите ожесточена борба, за да не се превърнете в жертва на измама, подготвена от колегите или недоброжелателите ви в службата. В личен план всичко се развива много добре.

Скорпион

Днес положителното ви развитие в материалната сфера ще ви осигури възможност да заделите значителна сума пари настрана. Мнозина от вас ще успеят да еволюират в професионалната сфера благодарение на добре обмислени действия. Не забравяйте старите приятели.

Стрелец

Днес мнозина от вас ще изживеят сериозни трансформации в професионалната сфера, благодарение на които ще внесете и значителни промени в живота си. В случай че страдате от конкретни неразположения от здравословен характер, то не отлагайте взимането на конкретни мерки.

Козирог

Днес последователността ще е изключително важна за вас в професионалната и материална сфера. Ще ви се наложи да прецените докъде се простират възможностите ви за постигане на сериозен напредък в служебен план. Внимателно преглеждайте документите, които възнамерявате да подпишете.

Водолей

Днес подобрете ораторските си способности, особено ако искате да спечелите нови последователи в професионалната сфера. Напълно възможно е да се нуждаете от поощренията и любовта на интимната си половинка, за да придобиете увереност в действията си. Обърнете внимание и на здравето си.

Риби

Днес отстоявайте независимостта си в материалната сфера, защото само по този начин ще съумеете да превърнете недостатъците в положителни страни в делово отношение. Не заобикаляйте законите и правилата. Овладейте недоволството си към партньора в любовта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА