2 343 6

Крокодил уби пастор по време на кръщене

Инцидентът е станал на брега на езеро в град Арба Минч, Етиопия

Крокодил уби пастор по време на кръщене
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

Крокодил нападна и уби протестантски пастор, докато той кръщавал последователи близо до езеро в Южна Етиопия, съобщава BBC News.

Дочо Ешет провеждал церемония за около 80 души в неделя сутрин в езерото Абая в квартал Меркеб Табя на град Арба Минч. Енориашите му останали ужасени, когато този свещен ритуали бил окървавен от гладен и разярен крокодил. По време на кръщението във водите на езерото, от там изскочил голям крокодил и се хвърлил върху проповедника, разказват местните жители, станали свидетели на ужасния инцидент.

"Той кръсти първия човек и премина към следващия. Внезапно крокодил изскочи от езерото и сграбчи пастора в челюстите си", разказа местна жителка.

Той нахапал жертвата си по краката, гърба и ръцете. Свещеникът починал от раните, които свирепото влечуго му нанесло със зъбите си, преди да избяга и да се скрие обратно във водите на езерото.

Въпреки усилията, рибарите и местните жители не успели да спасят пастор Дочо, заяви един от полицейските служители дошли на мястото на трагедията. Все пак успели да попречат на крокодила да завлече тялото на пастора във водата, с помощта на рибарски мрежи.

Етиопия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 19:08  06.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Нормален човек
  Отговор
  2 19:14  06.06.18
  Коментара по-горе е повече от неуместен!
 • 3 20:01  06.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • руйййй
  Отговор
  4 21:30  06.06.18
  Добре ,че не са много тук!
 • Бах
  Отговор
  5 00:43  07.06.18
  Етиопия е 99 % православна държава с огромно населените.Да.Черни са,но това е без значение.Никога не е била колониална държава. Какво дири пастор ерртик там. Тези пастори обикновено са педофили.Правилно гущера го е нападал.
 • ИВАН
  Отговор
  6 10:58  07.06.18
  Умен крокодил - знае си работата.

Напиши коментар:


Публикувай