Last news in Fakti

7 Юни, 2018 16:24 8 350 13

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота

  • селфи-
  • смърт-
  • жертви-
  • инциденти

Увеличава се броят на хората, които загиват при опит да си направят ефектно селфи

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота - 1

Светът все повече и повече полудява по перфектните кадри. Понякога обаче в стремежа си да запечатаме даден момент перфектно, толкова прекрачваме границата, че не осъзнаваме как си играем със съдбата.

Искайки да направят перфектното „селфи”, следните хора в тази класация загубиха живота си.

1. Джадиел:

Този музикант от Пуерто Рико имаше светло бъдеще пред себе си. За съжаление, той реши, че може да предложи само много опасна снимка, пред музикалния си талант. Джадил заснел фотос, докато управлява мотор. Докато публикувал обаче снимката във Facebook, го е блъснала кола и го смачакала заедно с мощната машина.

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота

2. Ксания Игнатиева

Тази рускиня е запечатала една впечатляваща снимка. На опасно място, удивителна гледка и самата тя изглежда красива. След като се е качила на толкова високо и заснела снимката, обаче изгубила баланс. Ксания обаче не починала от падането. Тя успяла да се хване, но за съжаление на грешния предмет. Опитала се да се задържи на жица, която е изпържила още преди да стигне до земята.

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота

3. Колет Морено

Колет била на път за собственото си моминско парти, когато се случило най-лошото. Секунди след като си направили селфи с кумата ѝ, те се забили в друга кола.

4. Оскар Агилар

Има някои определени дейности, които не трябва да заснемате, че вършите. Карането и изкачването на високо определено са едни от тях. Имаме обаче да добавим още едно: Не се снимайте докато държите заредено оръжие! Опасно е. Момчето от снимката се самопрострелва и умира на място, докато се опитва да се снима с оръжието, което държи.

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота

5. Карън Ернандес

Карън Ернандес е пример за това, че снимането около воден басейн може да доведе до фатален край. Тя се опитала да запамети красотата на бурна река, но се подхлъзнала и паднала в реката от високо. Дори и да е била добра плувкиня, течението я е умъртвило.

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота

6. Слайвия Рашел

Тази медицинска сестра отишла на почивка в Испания и решила да се снима за спомен на мост. Докато стояла на ръба обаче, паднала и се нанизала на бетонни плочи, които отнели живота ѝ на момента. За съжаление е можела да оживее, ако не били те, но това отново е за пример защо трябва да сме много внимателни къде искаме да се щракнем.

Това са СЕЛФИтата, които им отнеха живота


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    37 6 Отговор
    Всички са за наградите "Дарвин"!!! Естествен подбор, майката природа се чисти.

    Коментиран от #10, #12

  • 2 жоро

    21 5 Отговор
    Естествена селекция.Щом нямат достатъчно мозъчен капацитет да предвидят, че това което правят е опасно. друго и не заслужават. Дано поне не повлечат невинни в приумиците си.
  • 3 (гост)

    25 1 Отговор
    Чисто технически, как може да се нанижеш на бетонна плоча?

    Коментиран от #6

  • 4 Аз Варна

    7 1 Отговор
    Забравят най важното-инстинкта за самосъхранение в точен момент.Карат през просото-мамо аз съм безсмъртен!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Суйо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "(гост)":

    ...а, бетонната плоча. Да.
    "За съжаление, тя е можела да не оживее..."

    Коментиран от #7

  • 7 Суйо

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Суйо":

    "За съжаление е можела да уживее,..."
  • 8 ЕДИ КОЙ СИ

    2 0 Отговор
    СВЕТА ЩЕ СВЪРШИ НО БУДАЛИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА...
  • 9 Спас

    0 0 Отговор
    Горките хорица! Ужасни трагедии!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Alfa Rome 156 TI

    8 0 Отговор
    Оф не знам вече тия младите с манията си по тия тъпи селфите до къде ще стигне. Гледам ги по улиците или са със слушалките в ушите, или влачат пръсти по тия екрани като роботи, ако не пък не свалят телефона от ухото си. На зле отива работата. По телефона устата им развързана, пред теб мълчат и две думи на кръст на могат да вържат
  • 12 Стара поговорка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кълвач":

    Прост човек и вятъра няма какво да ги спре!

    Коментиран от #13

  • 13 Тодор

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Стара поговорка":

    Има, има какво да го спре! нарича се природни закони, закони на физиката и смъртта! Пред нея всички сме равни и еднакви - рано или късно я срещаме.