3 639 5

Ето кое е новото гадже на Михаела Маринова

Чуйте и вижте и новия й хит (ВИДЕО)

Венелина Маринова

20-годишната певица Михаела Маринова разкри в "Шоуто на Слави", че е влюбена и много щастлива.

Тя потвърди, че има нов приятел и каза, че той е футболист от ЦСКА, но не назова името му. Ясно е обаче, че става дума за Александър Дюлгеров, който не крие любовта си към Маринова.

Той не пропусна да промотира новото парче на Михаела във Фейсбук, като отгоре написа: "Стил и изящество в едно - моята Михаела! Жесток проект, успех!"

"Още докато писахме текста с Pavell, осъзнах, че тази песен е нещо по-различно и ново за мен. Може би съм пораснала и разсъждавам малко по-зряло. Надявам се песента да накара хората да се замислят, че понякога въображението ни заблуждава и ни кара да се отчуждаваме от близките си, приемайки нещата по грешния начин. Затова трябва да се изправяме очи в очи със собствените си заблуди и да се радваме на това, което имаме!", това пък сподели Михаела относно новия си сингъл, пишат от iWoman.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1234
  Отговор
  1 23:56  09.06.18
  Бастун
 • Само ЦСКА
  Отговор
  2 00:18  10.06.18
  Добро утрооо😂😂😂🙄🙄😑😑
 • Мани бегай
  Отговор
  3 02:20  10.06.18
  Абе какво са я захапали всички подобни медии, че имала ново гадже, голяма работа. 2 седмици вече я раздухват тая новина, а не е нищо особено.
 • Суйо
  Отговор
  4 13:27  10.06.18
  Мацата е "шес", и пее. Гледях я онази вечер при Иска Ангелов във "Птиците", струва си, има гласче. Успех! Саня удари десятката. Стига да успее да опази имиджа и на "чиста и неопетнена", по-дълго време.
 • гост
  Отговор
  5 22:15  30.06.18
  Ариане Гранде!Ако гаджето и ,е като първото...? Певец,който всички песни ги пее,по един и същ начин,няма нужда!

Напиши коментар:


Публикувай