4 130 6

Секс маниаците сред дивата природа

Животните, които правят повече секс от вас

Секс маниаците сред дивата природа
Снимка: Shutterstock

Законът на джунглата гласи, че оцелява най-силният. Но, както изглежда, в битката си за оцеляване животните май си изкарват по-забавно, отколкото предполагаме. Или поне така твърдят учените, които са прекарали време в наблюдения върху живота в дивата природа. И така са установили, че има животни, които правят много повече секс от хората. Много, много повече.

Проучванията стигат до интересни заключения: различните животински видове имат различни предпочитания - някои не си падат по връзки с противоположния пол, други дават предимство на оралната любов, трети обичат да го правят сами, а четвърти... го правят до смърт.

По време на размножителния период кафявата торбеста мишка, и по-точно мъжкият, се старае да оплоди колкото се може повече женски, пише vesti.bg. Той прави секс в продължение на три седмици - непрекъснато. Резултатът обаче след размножителния период за мъжките е един: смърт.

Ето кои са останалите рекордьори в природата:

Шимпанзетата са известни с това, че правят секс за удоволствие. Освен това го правят по много и си падат по отворените връзки.

Когато пчелата-майка достигне половата си зрялост, тя излиза от кошера, където я чакат търтеите. Тя излита и се чифтосва с над 20 търтея за ден. Лошата новина за тях е, че след акта те са толкова изтощени, че падат на земята и умират.

Кафявите мечки пък предпочитат оралната любов и обичат да си я дават по много. Толкова много, че учени в Хърватска, които наблюдавали двойка мечка установили, че те го направили 28 пъти за 116 часа.

Лъвиците могат да правят секс по 50 пъти на ден.

Женските японски макаци могат да получават множествен оргазъм и да правят секс повече от час.

Актът при зайците продължава между 20 и 40 секунди. За сметка на това те могат да го правят непрекъснато.

Нашите приятелчета делфините са известни с това, че правят секс за удоволствие. Правят го както с противоположния, така и с техния пол. Също така обичат и да мастурбират.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 18:41  09.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Алфа Ромео
  Отговор
  2 18:43  09.06.18
  Може ли да поясните как мастурбират делфините?

  Коментиран от #5, #6

 • ivo Враца
  Отговор
  3 18:56  09.06.18
  Вении,Вени, Ти полудя.Ела У Враца да си те шляпкам 2-3 дена да се успокоиш.И пак ще почнеш по нормални статии да пишеш.Като стигнеш Мездра обади се :) P.S. Чакам те ....
 • Румбата
  Отговор
  4 21:15  09.06.18
  Неее ела в Плевен да си те пошляпам аз... Или да я пошляпаме взаймно?
 • ГосТ
  Отговор
  5 07:00  10.06.18

  До коментар #2 от "Алфа Ромео":

  Хахаха отличен въпрос ! не спре да пише простотии това момиче. Животните го прават,когато са разгонени и след това раждат.
 • кучето шаро
  Отговор
  6 11:29  10.06.18

  До коментар #2 от "Алфа Ромео":

  Хващат го с ръка и действат .... , а женските с палец и среден !

Напиши коментар:


Публикувай