3 558 13

Жени Калканджиева и Тачо не живеят заедно, но се обичат страстно

Венелина Маринова

Решението за раздяла и за развод, което преди няколко години обявиха модната шефка Жени Калканджиева и съпругът й Тачо, явно вече не е в сила, пише Hotarena.bg. Въпреки изневерите, които станаха публично достояние, двамата продължават да са заедно и да се обичат със същата страст като едно време. Единствената промяна, която предприели, за да се карат по-малко, било решението да не живеят под един покрив. Всеки от тях си имал свой дом и това многократно намалявало напрежението във връзката им.

Жени и Тачо доста смело показаха кризата в отношенията си като семейство първо в ефира на Нова в риалитито „ВИП Брадър”. По време на шоуто не останаха скрити нито нападките им един към друг, нито фактът, че в брака им има трети. Без особени затруднения на продуцентите се разкри, че съпругът е имал любовница. Моделката Зорница Линдарева разказа за отношенията им публично и дори влезе в шоуто, за да понатрупа малко популярност на гърба на авантюрата си. Ефектът далеч не бе така драматичен, но показа, че думите й не са лъжа, а Калканджиева дори си призна, че познавала отпреди любовницата на мъжа си.

Дали заради преживяното унижение пред цяла България или заради и без това съществуващите различия в отношенията си, месеци след шоуто Калканджиева категорично изповядваше идеята, че не иска да продължава със семейния си фарс. Всичко това се отразявало много зле на сина й Георги, а малкият тепърва щял да навлиза в период, в който да се бори със собствени, пък макар и детски проблеми – тръгване на училище, пубертет. За да не му създава още повече стрес, Жени поиска с Тачо малко да си починат един от друг, за да премислят дали има смисъл да продължават напред.

След няколко месеца раздяла двойката усетила, че любовният плам не е изчезнал и решила да си даде втори шанс. За да опита нещо по-различно, което този път да доведе и до по-добър резултат, съпрузите се зарекли да си дадат свобода и да не живеят под един и същи покрив.

„Ние се караме само за битови неща. Сега, когато не живеем в един дом, всичко е различно. Постоянно сме заедно, но го няма онова напрежение. Разбираме се чудесно. Знам, че на повечето хора са им странни нашите отношения и трудно ни разбират. Любовта ни обаче е изключително искрена и чиста, държим един на друг доста повече от едни от уж най-железните семейства у нас”, признавала е модната шефка.

След експерименталния период на разделено съпружество, двамата осъзнали, че само така могат да запазят мира помежду си. Двамата не се карали, не се ревнували и не намирали никакви недостатъци един в друг. А най-хубавото било, че синът им, който педи това често ги виждал разстроени или напрегнати заради неразбирателството помежду им, сега бил много спокоен. Момчето знаело, че дори и в този странен формат семейството му е заедно и няма никаква опасност да остане за дълго без някой от родителите си.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 16:29  10.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост
  Отговор
  2 16:34  10.06.18
  Защо не!? Така няма да се бият!
 • гост
  Отговор
  3 16:39  10.06.18
  кво ме занимавате с тия миндили
 • 4 16:40  10.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • Serj
  Отговор
  5 18:25  10.06.18
  Алкохолни прошляци.
 • ПЕРО
  Отговор
  6 18:28  10.06.18
  Божеее пълни тъпотиии, не живеят заедно , не се ревнуват, всеки си живее живота сам, но пък много и чисто се обичали !!!????? Това семейство ли е ???? Може би според Истанбулската конвенция. .....думи нямам !
 • Баш Майсторът
  Отговор
  7 21:44  10.06.18
  Жени,,, само си загуби времето с тоя тъпанар....
 • гост
  Отговор
  8 00:20  11.06.18
  Тази не би си дала сопола за такива,дето са мръсни и външно и вътрешно!
 • Маличка
  Отговор
  9 02:24  11.06.18
  Тачоооо, много благодаря за всичко.Най-добрият си ! Остави Жени да си живее живота. Запазила съм ти стаята за утре вечер.жужужууеежу
 • Помнящ
  Отговор
  10 04:39  11.06.18
  Жени , която Маргините си я подмятаха като скъсан парцал ..
 • АБЕ
  Отговор
  11 08:38  11.06.18
  ОТВРАТИТЕЛНИ СА..... И ДВАМЦАТА.....
 • Гост
  Отговор
  12 10:28  11.06.18
  Измет!
 • гост
  Отговор
  13 12:40  11.06.18
  С двата крака ,в батака!

Напиши коментар:


Публикувай