11 Юни, 2018 10:24 8 124 4

Приянка Чопра се извини заради ролята си в американски сериал

  • приянка чопра-
  • актриса-
  • боливуд-
  • филмова звезда-
  • извинение-
  • куонтико-
  • американски сериал-
  • агент на фбр-
  • терористичен заговор-
  • индийски националисти

Индийската актриса бе обвинена, че предава народа и родината си, изигравайки ролята на агент от ФБР

Приянка Чопра се извини заради ролята си в американски сериал - 1
Снимки: shutterstock

Суперзвездата на Боливуд Приянка Чопра се извини заради ролята си в американски сериал, станала причина за вълна от гневни упреци и възмущение сред сънародниците ѝ.

Актрисата изигра главната роля в шпионския трилът "Куонтико", в който разкрива терористичен заговор, в дъното на който стоят индийски хиндуистки националисти.

В сериала Чопра влиза в ролята на агента на ФБР Алекс Париш, която осуетява терористичен план, като забелязва, че един от терористите носи индуска броеница.

Приянка Чопра се извини заради ролята си в американски сериал

Според сюжетната линия на сериала, агент Париш спира плана на терористи, опитали се да привлекат на своя страна пакистанци, с чиято помощ да осъществят атентати, планирани преди срещата на върха в Кашмир - спорната територия в Хималаите, към която и Индия, и Пакистан предявяват претенции, тъй като я смятат за своя.

Епизодът, излъчен на 1 юни, предизвиква вълна от възмущение в Индия, като много фенове използваха социалните медии, за да заявят, че се "срамуват" от родената в Индия актриса и я наричат ​​"предател".

Чопра, която е бивша Мис Свят, заяви в своя защита, че е "горда индийка, която никога няма да се промени".

"Изключително съм натъжена и съжалявам, че някои чувства са били наранени от неотдавнашния епизод на „Куонтико. Това не беше и никога няма да бъде моето намерение, искрено се извинявам", ““, написа в Twitter 35-годишната Чопра.

ABC Studios, продуцентите на сериал, също се извиниха, защитавайки актрисата.

"Епизодът предизвика много емоции, голяма част от които са несправедливо насочени към Приянка Чопра, която нито е създала сериала, нито е написала сценария, нито е режисирала филма. Серията включва антагонисти от различни етноси и произход, но в този случай ние по невнимание и за съжаление навлязохме в сложен политически въпрос. Определено не нямахме намерение да обидим никого", гласи позицията на студиото.

Чопра, която е първата индийска актриса в главна роля в сериал на американска мрежа, е много популярна в родината си и има множество фенове. Тя е една от най-високоплатените индийски актьори, а миналата година се появи в „Спасители на плажа“.

Приянка Чопра се извини заради ролята си в американски сериал
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Голям прос

    2 1 Отговор
    Защо им обръща внимание, това е филм, а тя е актриса. Тия са като онези които предложиха да отгледат едно сираче от латиноамерикански сериал.
  • 3 Алфа Ромео

    6 0 Отговор
    Супер е, много е хубава!
  • 4 г56

    0 0 Отговор
    Няма лоша реклама!