Last news in Fakti

15 Юни, 2018 07:00 8 434 0

Вашият хороскоп за днес, 15.06.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 15.06.2018 г. - 1

Овен

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Телец

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Близнаци

Днес можете да се радвате на отлични резултати в професионалната сфера, ако се опитате да използвате оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на заобикалящите ви, както в службата, така и в личния ви живот.

Рак

Днес ще се радвате на придобивки и ще научите новини, които ще ви дадат възможност да планирате настоящето и бъдещето си. Ще си осигурите финансова стабилност, но това не означава да правите ненужни разходи.

Лъв

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да нямате проблеми в професионалната сфера. Не си мислете, че ако атакувате открито недоброжелателите си ще имате успех. Не налагайте мнението си и на интимната половинка.

Дева

Днес с премерени действия можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера.

Везни

Днес с лекота ще се освобождавате от негативните влияния в професионалната сфера, което и ще ви даде възможност да за твърдите заетите от вас до момента позиции. Направете точен разчет на приходите и разходите си, за да можете по-точно да планирате настоящето и бъдещето си.

Скорпион

Днес мнозина от вас ще бъдат възпирани и ограничавани от прякото си обкръжение в професионалната сфера. Опитайте се да приемате спокойно недостатъците на текущата ситуация, защото нещата около вас могат много бързо да се променят в положителна посока.

Стрелец

Днес разумно подхождайте във всеки един момент, защото едва ли ще ви е приятно да имате неприятности в област, където се надявате на по-голяма стабилност именно на този етап от време, когато планирате нови инициативи в професионалната сфера.

Козирог

Днес лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят и ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. В случай, че работите в сферата на търговията, ще съумявате без особено големи усилия от ваша страна да увеличите броя на своята клиентела.

Водолей

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Риби

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА