19 Юни, 2018 07:00 16 888 1

Вашият хороскоп за днес, 19.06.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 19.06.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. С лекота ще се справяте с отговорностите на работното си място. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план. Повече от всякога ще се нуждаете от близостта и подкрепата на интимната си половинка.

Телец

Днес се предпазвайте от нездрав ентусиазъм, който може да ви подтиква към осъществяването на необмислени начинания в професионалната сфера. Избягвайте импулсивността, защото едва ли ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние.

Близнаци

Днес ще имате възможност да съберете добрите плодове на своите усилия, вложени през изминалите дни, седмици и месеци. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления.

Рак

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. С усет ще намирате правилните пътища за постигане на по-голяма финансова обезпеченост.

Лъв

Днес чрез искреност и разбиране ще постигнете много повече, от колкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или пък подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности.

Дева

Ползотворен ще бъде денят ви. Ще заслужите признание, ако продължавате съвестно да се отнасяте към отговорностите си. Свободните си часове посветете на интимната си половинка.

Везни

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Скорпион

Работните ви планове няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо трябва да се промени. Хората около вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Разчитайте единствено на себе си.

Стрелец

Не се отказвате лесно от намеренията си и това привлича вниманието на околните. Ще ги заставите да се отнасят с респект към вас. Амбицирани сте да успеете и ще продължите да упорствате. Очакват ви вълнуващи мигове с любимия човек.

Козирог

Днес оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Водолей

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които се опитват да се развиват на работното си място чрез ентусиазъм и изобретателност. Не се поддавайте на страховете си, защото едва ли ще ви се отразят положително на начина ви на мислене.

Риби

Днес е възможно да сте подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. Ще се сблъскате с множество пречки при осъществяване на проектите си, но това не бива да ви отказва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.