2 555 5

Колко ще загуби Емилия от пропуснатите участия?

Певицата прекрати всичките си участия за неопределен период от време

Събина Андреева

Смята се, че около 60 000 лева ще са загубите на фолкпевицата Емилия от пропуснатите участия, пише в. "България Днес".

Изпълнителката сложи паузата на професионалните си изяви за неопределен период от време, което сериозно ще се отрази на финансовото ѝ състояние. Само за този месец Емилия ще е на минус 60 бона, защото са отменени над 10 нейни участия. Тя пропусна и сезона на абитуриентските балове, за който трябваше да прибере допълнителни хонорари.

Причината за принудителния отпуск на звездата е крайно неприятна. Тя катастрофира заедно с годеника си Жорж Башур на магистрала "Тракия". При тежкия инцидент загина Феди, син на любимия ѝ мъж. 19-годишното момче шофирало автомобила, когато попаднали в участък с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, но той издъхна в столична болница.

След катастрофата фолкпевицата изпадна в тежка депресия и категорично отказа на този етап да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, след като само преди броени дни погреба доведения си син. Жорж също бил рухнал психически и изпълнителката искала да е плътно до него в тези тежки моменти.

"Поради стеклите се обстоятелства ВСИЧКИ предварително поети ангажименти и всякакви публични изяви на ЕМИЛИЯ са преустановени за неограничен период", беше съобщено на официалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Митко Пайнера проявил пълно разбиране към ситуацията и заявил на Емилия, че може да отсъства за толкова, колкото ѝ е нужно да преодолее тъгата. Той също ще понесе финансови загуби от нейното оттегляне, тъй като голяма част от хонорарите ѝ остават за продуцентската компания. Фирмата понася и други загуби, понеже в момента голяма им звезда Преслава също не ходи по участия, тъй като е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е полезна на фирмата с финансови постъпления. Джена също беше в дълга почивка, като вече постепенно започва да наваксва с участията.

Въпреки заплетената ситуация Пайнера напълно подкрепя Емилия в този труден за нея житейски момент.

Засега фолкпевицата категорично отказва всякакви обществени изяви, като не иска и да говори за трагедията. Единствената ѝ активност е в личния ѝ профил във фейсбук, където споделя стари снимки отпреди няколко години. На фотосите тя изглежда щастлива и усмихната, но актуални снимки не е публикувала. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където се виждаше колко тъжи почерненото семейство.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПЕЕВ
  Отговор
  1 11:52  12.06.18
  ФОЛК-ЧУКАЧКИ.
 • 2 11:53  12.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Serj
  Отговор
  3 11:54  12.06.18
  И ние тъжиме за богаташките им проблеми...

  Коментиран от #5

 • BMW
  Отговор
  4 12:55  12.06.18
  60 хиляди лева пропуски ... лелееее... и какви данъци плаща за тях?!? Аааа, чакайте - забравих - те са необлагаеми, ма нали сме в БГ ....
 • 5 14:42  15.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай