3 289 3

Венета Харизанова слабее с шоколад (СНИМКИ)

Красавицата от години се придържа към този вид гладуване

Снимки: Instagram
Снимки: Instagram
Милена Трачева

Ако се чудите дали е възможно да отслабвате с шоколад, бъдете сигурни, че отговорът е "да".

Шоколадовата диета е сред най-бързите начини за отслабване и в това се убеди лично моделът Венета Харизанова.

Красавицата от години се придържа към тази - малко необичайна на пръв поглед - диета и благодарение на нея се поддържа във форма, пише в. "България днес".

Снимки: Instagram

Любимата й диета включва по 3 черни шоколада, които консумира в рамките на 9 дни. След края на всяка серия моделът се вталява до неузнаваемост.

Венета научила за режима от свои приятелки баскетболистки. И благодарение на него, навремето успяла да се стопи за абитуриентския си бал.

„Обожавам храната, не обичам да гладувам. Трябва обаче, да внимаваме за качеството”, съветва още тя.

Шоколадовата диета е специфична и е по-скоро вид гладуване, с което човек може да сваля по 1 килограм от теглото си дневно. Тя идеално подхожда на съвременния начин на живот на хората, но както всяка друга диета или разновидност на гладуването - не е подходяща за всеки човек.

Продължителността на класическата шоколадова диета е 7 дни, като първите резултати са видими още след третия - четвъртия ден (отслабване с 3 - 4 кг).

Снимка: shutterstock

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Morgoth
  Отговор
  1 12:32  14.06.18
  Един шоколад за 3 дни. Шоколадите обикновено са по 100 грама, това прави към 450ккал. 150ккал на ден при абсолютно минимална норма от 1200 си е най-обикновено гладуване - разбира се че ще отслабне. Само дето такова отслабване предполага връщане на доста килограми (може и повече от свалените) веднага след спиране на гладуването. Освен това свалените килограми са от всички видове тъкани (включително от мускулите), а върнатите са предимно сланина.
 • Алфа Ромео
  Отговор
  2 12:47  14.06.18
  Тя тая е доста висока и като е измършавяла така не виждам нещо красиво да се е получило, преди беше много по-секси и привлекателна. Ква е тая мания да изглеждат като болни кранти, ако си мислят че мъжете припадат по такива жени жестоко се лъжат....
 • Bahti
  Отговор
  3 13:59  14.06.18
  А качила ли е тарифата? Xxaxaxax

Напиши коментар:


Публикувай