17 Юни, 2018 15:44 27 465 11

Актриса от "Откраднат живот" не може да се прибере в България, защото...

  • откраднат живот-
  • сериал-
  • актриса-
  • граница-
  • деси бакърджиева

Мнозина все още виждат не актрисата Деси, а героинята й в сериала - д-р Хинова

Може би мнозина очакват, че броени дни след финала на 5-ия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот” повечето от артистите в него са в заслужена ваканция. Да, ама не! Не и за Деси Бакърджиева, за чиято героиня — д-р Лора Хинова, зрителите доскоро трепереха.

Актрисата е в постоянна надпревара с времето в опит да изпълни всичките си театрални ангажименти. И до момента успява. Последната й изява е свързана с гостуване в Лондон и Бирмингам, където успява буквално да предизвика фурор, пише в. "ШОУ".

В най-известната зала от Театралния артцентър в Лондон Деси и колегите й от театър „Константин Величков”, Пазарджик — Васил Драганов, Пьотр Кшемински и Веселин Цанев, пресъздават майсторски комедията „Бихте ли слезли от жена ми”. Постановката е на режисьора, драматург и педагог Андрей Калудов. След края на представлението всички остават безкрайно изненадани от реакцията на публиката.

„Представлението започна в 20 ч. и в двата града и приключи в 22. И от 22 до 23:30 публиката ни държа, за да се снимаме и да си говорим. Чувството беше невероятно. Хората буквално тропаха с крака от смях. Връщаха ни 5 пъти на бис! Такова нещо не е било”.

„А ние в същото време се притеснявахме и дали ще има къде да отседнем, за да преспим, защото щеше да е абсурдно да пътуваме същата вечер за България. Но възможността да се видим с хората бе прекрасна. Получихме и нови покани да гостуваме”, споделя с вълнение актрисата. И добавя, че е просто очарована от организацията и отношението:

„Когато пристигнахме в Лондон, ни взеха с кола и ни закараха в Бирмингам. Всичко беше много екстремно, защото пътувахме в деня на представлението и мисълта, че можеш да не пристигнеш навреме и да не успееш да се подготвиш, както трябва, е доста стресираща. Но за щастие всичко беше по часовник. Освен това не знаех, че в Бирмингам има толкова много българи. Прекрасна изненада. Публиката се оказа толкова многобройна, че имаше и правостоящи. Интересът беше огромен, което е и най-големият подарък”.

Българите в Лондон и Бирмингам толкова харесали Деси Бакърджиева, че я обсипали с букети с цветя. Точно те обаче й създали лек проблем на границата, където не пожелали да я пуснат в този вид. Актрисата приличала буквално на човек, който ще отвори всеки момент цветарски магазин.

„Наложи се да подаря цветята на едно момиче, защото имах много букети, които нямаше как да прекарам през границата (смее се). Казаха ми, че няма да ме пуснат да мина така. А мен ми стана жал, защото не исках да се разделям с букетите — хората са дали толкова много парички за тях и за билетите. При условие че там някои хора работят за около 300 паунда на седмица, а представлението им излезе около 50”, споделя още Бакърджиева. Разбира се, независимо че е в Бирмингам, гледайки Деси Бакърджиева, мнозина все още виждат героинята й в „Откраднат живот” д-р Хинова, която ще имаме възможност да гледаме отново тази есен, когато започва и 6-ти сезон на успешната продукция.

„Много се смях и на реакциите на хората за героинята ми в „Откраднат живот”. Идваха и ми казваха: „Ооо, но вие сте много различна. Боже, колко се изненадахме! Ама много сте различна” (смее се). А аз отговарях, че все пак това е роля, а те отвръщаха — „да, да, роля е, но много трудна”. Стана ми приятно, това е огромен комплимент. За мен е важно хората да ме виждат в друга светлина, да разберат, че не съм само д-р Хинова, да споделят емоциите си”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ко каза ко

    25 4 Отговор
    Издухахте ме с това заглавие :)
  • 2 Ефтини сензации

    31 2 Отговор
    Заглавията на факти къртят, чистят и извозват!
  • 3 гост

    12 6 Отговор
    Защото има много тролове,какво да прави тук! Стой си там ,Деси!
  • 4 незнайко

    45 3 Отговор
    Изключително добър български сериал ! Стига сме гледали турските сапунки които ни предлагат !!! За актрисата само адмирации.

    Коментиран от #5

  • 5 КОЛЧО СЛЕПЕЦА

    20 3 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    На пълно подкрепям мнението Ви !!! Имате + от мен !!!
  • 6 ежко бежко

    6 4 Отговор
    🐸 Йозил,нищо не направи!
  • 7 Диан

    18 3 Отговор
    Хайде поне този филм да не хейтваме. Хубав филм.
    Всичко е с мярка, актьорите чудесни.
  • 8 Георгиева

    5 1 Отговор
    Деси,радвам се за вас! Успяхте да спечелите и българите в Англия! Браво!
  • 9 Георгиева

    2 2 Отговор
    Деси,радвам се за вас! Успяхте да спечелите и българите в Англия! Браво!
  • 10 гост

    1 5 Отговор
    Ако беше малко по красива :)
  • 11 Гост

    0 2 Отговор
    Откраднат живот не е лош сериал, но озвучаването не е на ниво, пуска се неадекватна на сцените музика и се увеличава звука по-вече от необходимото, което е много дразнещо.