Last news in Fakti

18 Юни, 2018 19:00 6 367 7

Марадона скандализира Мондиала с напудрен нос и пура (СНИМКИ)

  • диего марадона-
  • световно първенство по футбол-
  • мондиал-
  • футболист-
  • пура-
  • наркотици

Идолът се появи на трибуните в Москва, където неговата Аржентина се измъчи и не успя да победи Исландия — 1:1

Марадона скандализира Мондиала с напудрен нос и пура (СНИМКИ) - 1
Снимки: AP/БТА

Дори и на 57 години, със сериозно коремче и далеч от терена, Диего Армандо Марадона отново е водеща новина за световните медии от Мондиала.

Идолът се появи на трибуните в Москва, където неговата Аржентина се измъчи и не успя да победи Исландия — 1:1. Диего видимо страдаше с играчите, реагирайки бурно на всяко положение.

Той грейна в ложите с блуза, славеща отбора, спечелил световната титла през 1978 г., когато именно Марадона не е повикан в състава. Осем години по-късно самият Диего донесе титлата на аржентинския народ на първенството в Мексико.

Марадона скандализира Мондиала с напудрен нос и пура (СНИМКИ)

Странно, но на двете му ръце имаше часовници. Не е ясно каква е причината и интернет също пламна от версии и теории — както винаги, когато около този колорит се случи каквото и да е. Общото и доста саркастично заключение по темата бе — кои сме ние, да казваме на Диего колко часовници да носи на ръцете си?

Разбира се, един от най-големите в историята имаше какво да каже за мача:

"Днес беше един прецакан ден за Аржентина, имаше много напрежение. Знаех си, че дебютът ни ще е труден. Спомням си, че през 1990 г. също започнахме лошо, дори със загуба… И после играхме финал. Хайде, аржентинци, да подкрепим момчетата си! Напред, Аржентина!".

Марадона скандализира Мондиала с напудрен нос и пура (СНИМКИ)

Но освен мнението му за равенството, новините са пълни с изпълненията на Марадона по време на двубоя. В началото на второто полувреме камерите уловиха Диего, който прави няколко потърквания на носа си в движения, много съмнително препращащи към "пудрене" със субстанции, за които се знае, че отдавна са слабост на аржентинеца.

Видеото обиколи социалните мрежи и реакциите бяха от "със сигурност се е подкрепил с нещо бяло на почивката" до "вероятно става дума за алергия"… В друг момент кадърът хвана Диего с огромна пура в уста, при условие, че стадионите на Световното първенство са категорично място за непушачи и забраната важи с пълна сила за ложи и ВИП-зони.

Марадона скандализира Мондиала с напудрен нос и пура (СНИМКИ)

"Не знаех за това, извинявам се на организаторите и домакините", написа във фейсбук Марадона късно вечерта след мача, като добави и своя снимка… с пурата.

И за десерт на тази типично Марадоновска история от само едни 90 минути — развихри се дори нещо като мини расистки скандал около аржентинеца.

Руски и британски журналисти видяха и написаха как Диего направил жест, дърпайки очите си встрани, към азиатски младежи, които му махали от няколко метра край ложите. Марадона не отрече:

"Стига глупости! Те бяха деца с фланелки на Аржентина и аз ги поздравих, че дори азиатци подкрепят нашия отбор.". Последното обвинение е доста изсилено и едва ли можем да говорим за расизъм. Но е безспорно, че в деня, в който Меси изпусна дузпа и Аржентина не успя на терена, вниманието пак отиде в немалка степен към човека, с когото Лео винаги е сравняван.

Марадона скандализира Мондиала с напудрен нос и пура (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това на бмв е36

    5 6 Отговор
    Кво ми пука.
  • 2 Расулюлах

    15 0 Отговор
    Нема напудрен нос
  • 3 Ганчо

    6 32 Отговор
    Скъсан цървул с блуза от 1978 година. Дрогиран постоянно. Не знае къде се намира въобще.

    Коментиран от #5

  • 4 Къртев 🐓

    22 0 Отговор
    Голям футболист беше. Още гледам клипчета с него.
    Но, както се казва "Всяко нещо и всеки с времето си"
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 всезнайко

    7 0 Отговор
    Еее,много умници тука бе,а относно втория часовник,това е противоалергична кутия,така да се каже! :-) :-) :-)
  • 7 855

    0 0 Отговор
    още на преното ходеше с два часовника, единия за месното време другия за това в Аржентина