Last news in Fakti

19 Юни, 2018 13:15 5 812 4

Вижте племенницата на принцеса Даяна, която взе дъха на гостите на кралската сватба!

  • кити спенсър-
  • аристокрация-
  • манекенка-
  • мода-
  • моден стил-
  • усет за мода-
  • дрехи-
  • племенница на принцеса даяна-
  • кралска особа-
  • кралската сватба

Ето какво друго крие кривата млада аристократка в гардероба си (СНИМКИ)

Вижте племенницата на принцеса Даяна, която взе дъха на гостите на кралската сватба! - 1
Снимки: Instagram

Племенницата на принцеса Даяна - Кити Спенсър успя да възхити модните критици и блогъри с неповторимия си стил на обличане. Несъмнено 27-годишната аристократка има усет за мода, а вкусът ѝ е изискам и същевременно ексцентричен и определено заслужава внимание.

Представяме ви Нейно благородие Лейди Кити Спенсър и една мъничка част от тоалетите, събрани в огромния ѝ гардероб:

Разбира се, на първо място трябва да обърнем внимание на зашеметяващата поява на Кити, коятогради много успешна кариера на манекенка и модел, по време на сватбата на братовчед ѝ Хари.

Ефектният ѝ външен вид с право бе признат за един от най-добрите на церемонията.

Красавицата много рядко залага на панталони. Казваме това със съжаление, защото тоалети в бохемския стил на 70-те години много ѝ отиват.

Розовият нюанс "фуксия" е много капризен цвят, но госпожица Спенсър изобщо не е сгрешила, избирайки такава ярка рокля.

На Кити много й отиват и дрехи в бежовата гама.

Черно-белият образ понякога може да е скучен, но ако имаш усет към модата, може да се превърне в нещо доста приятно и различно. Потвърждава го и този тоалет на Спенсър — женствената рокля идеално се допълва от черните обувки на висок той и чантата в същия цвят.

Рокля, решена в дръзко и страстно червено подхожда идеално на тази красива млада дама, подчертавайки огнения ѝ темперамент.

The Ultimate Christmas Dress 💃🏼 #tbt

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Dec 14, 2017 at 2:33am PST

Кити не е безразлична към щампите с цветя. Определено има взаимна симпатия между кралската особа и пъстрите флорални дрехи. Но тук красавицата можеше да смени сакото с обемен блейзер.

Тя често се появява и на модния подиум, облечена в ярки и шарени тоалети в бохемски стил, които идеално показват свободната ѝ душа.

Неочакван вариант на "гола" рокля от Кити. По всичко личи, че аристократката, както и много други звезди, не е успяла да опитоми прозрачния тоалет — в нейния случай горната част на роклята е видимо несъвместима с великолепната "пола на принцеса".

И отново цветя и 70-те — Бохо Шик сякаш е създаден за Кити.


Следва да се отбележи, че не всички образи на племенницата на лейди Ди са безупречни. Понякога младата дама прави грешки с аксесоарите и цветовете.

Boom Boom Room ✨ Disco with @dolcegabbana #DGLovesNewYork #DGFamily

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Apr 13, 2018 at 7:44am PDT

Стилът сафари също много подхожда на Кити. Между другото, сандали на дебел ток в стил 70-те отново са на мода, така че смело може да копирате този образ на Спенсър.

Както и другите представители на британската аристокрация, Кити има голяма колекция от шапки. Трябва да се отбележи, че с този сложен аксесоар момичето се справя много добре.

Total white look и — още една стилна поява. А широкото лято палто е отлична идея както за ежедневието, така и за завършек на вечерния тоалет.

Dior Haute Couture at Musée Rodin wearing @Dior everythinggggg 🇫🇷

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Jan 25, 2016 at 8:26am PST

Дрехи, подбрани в цветове от пастелната гама - изчистени или с флорални щампи - също правят Кити неповторима и си заслужава да бъдат запомнени, особено ако ви предстои романтична среща.

Dreamy @dior 🌸🍭🍬🍧👛💞

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Jun 2, 2016 at 7:28am PDT

Панталон 7/8, бяла риза с принт и затворени чехли на ток — отлично съчетание на модерно и класика. Заслужава си да възпроизведете този образ за някоя делова среща например.

Макар до тук да описахме образа на една перфектна, стилна, елегантна и красива дама, която винаги знае как да изглежда добре и с какъв тоалет да се появи на всяко събитие, трябва да признаем, че Кити далеч не е толкова съвършена. А още по-важно е да кажем, че тя не се страхува да покаже недостатъците си и да изглежда небрежна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 National Geographic

    16 2 Отговор
    Ще я поря като гризли сьомга, докато си намрази катерицата
  • 2 Традициите не са

    8 3 Отговор
    Това което бяха. По стара английска традиция тия бастуни двамата братя трябваше да си вземат братовчедки за жени. Но уви вече никой не слуша старата кралица. Има шанс да се пооблагородят вече защото на новата булка като гледам днк то и е много шарено
  • 3 Ехоо..!??

    7 7 Отговор
    Нейно благородие..?! Добре ли разбрах?! Нейно "благородие"..?! Това посредствено селянче, което няма и не може да има нищо общо с аристокрацията!? Отсъства аристократичната жилка при тази! Пък и отдавна аристокрацията не се е запазила, тъй като от векове не се знае кой с кого тайничко се е " смесвал"... Прощавайте, но не ми пробутвайте тая боза!
  • 4 Вуйчо ви

    4 3 Отговор
    Ох, на батко, само за мандръсане е момата! Газ до ламарината дорде види зор! 😀