20 Юни, 2018 11:04 2 191 1

Мишки пируваха с пари от банкомат (СНИМКИ)

  • мишки-
  • банкомат-
  • изядоха-
  • индия

По време на угощението малките разбойници унищожили почти 16 000 евро

Мишки пируваха с пари от банкомат (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Мишки изядоха банкноти на стойност хиляди евро от банкомат на Държавната банка на Индия, съобщава вестник India Today.

Странният инцидент се е случил в североизточния индийски щат Асам. Властите съобщават, че сумата, която дребните бандити са изгризали е на стойност 1,23 милиона рупии (близо 15 650 евро).
В банкомата имало банкноти на стойност 2,948 милиона рупии (малко над 37 503 евро), депозирани от частна охранителна компания на 19 май. Основните купюри били с номинал 500 и 2000 рупии.

Ден по-късно (20 май) машината спряла да работи.

На 11 юни служители на охранителната фирма отново отворили банкомата и тогава открили, че част от парите е изгризана от мишки.

Полицията заяви, че гризачите най-вероятно са влезли в машината през дупката за кабелите, съобщава Hindustan Times. Снимки на сдъвканите и накъсани банкноти от клона на Държавната банка на Индия в района Тинсукия бяха разпространени от много потребители в Twitter.

На една от тях дори се вижда мъртъв гризач, който лежи сред унищожените пари.

Мишки пируваха с пари от банкомат (СНИМКИ)
Снимка: Twitter

Банката е подала сигнал в полицията, която вече води разследване по случая.

Мишки пируваха с пари от банкомат (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мишаци

    4 0 Отговор
    Веднага да внесем индийски мишки и да ги пуснем в трезорите на Боко и брат му Шиши !!! Ама доста мишки, ще трябва да внесем ?